Home Főhírek Külföld Robert Fico: Elég volt abból, amit Volodimir Zelenszkij művel

Robert Fico: Elég volt abból, amit Volodimir Zelenszkij művel

20210422horizontal political leader personpolitics bust

Az egykori szlovák kormányfő úgy véli, az oroszok ellen bevezetett szankciók tehetők felelőssé azért, hogy nem lesz gáz és olaj a télen

írja a Mandiner.

A Smer–SD elnöke éles kritikával illette a kormányt, amiért az támogatja Ukrajnát a háborúban.

Robert Fico, egykori szlovák miniszterelnök felháborodásának adott hangot. FORRÁS: AFP/VLADIMIR SIMICEK

Az Oroszország elleni szankciók leginkább a kelet-közép-európai országokat sújtják, és azok közül is Szlovákiát tekintve a legártalmasabbak – adta hírül az Új Szó.

Elég volt abból, amit Volodimir Zelenszkij művel”

– fejtegette az egykori kormányfő a TA3 egyik vitaműsorában.

ROBERT FICO ÚGY VÉLI, AZ OROSZOK ELLEN BEVEZETETT SZANKCIÓK TEHETŐK FELELŐSSÉ AZÉRT, HOGY NEM LESZ GÁZ ÉS OLAJ A TÉLEN, ILLETVE SZERINTE AZ INFLÁCIÓNAK ÉS AZ EGEKIG EMELKEDŐ ÁRAKNAK IS EZ AZ OKA.

origo, mandiner

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version