Kezdőlap Főhírek Külföld Rettegés a repülőn: rejtélyes betegség miatt karantént rendeltek el

Rettegés a repülőn: rejtélyes betegség miatt karantént rendeltek el

Rettegés a repülőn: rejtélyes betegség miatt karantént rendeltek el

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Az utasok egy darabig nem hagyhatták el a repülőt, de azt sem tudták, hogy milyen nagy lehet a veszély.

Egy utasokkal teli repülőgépet több mint egy órán át várakoztattak a liverpooli John Lennon Repülőtéren, mert felmerült a gyanú, hogy egy utas fertőző betegséggel érkezhetett.

A gép Barcelonából indult, és hétfő délután fél hatkor landolt Liverpoolban. Az utasok azonban este hétig nem hagyhatták el a repülőt. Az aggodalom pedig egyre csak nőtt a körükben, mert senki sem tudott semmit a rejtélyes betegségről.

Egy névtelenül nyilatkozó férfi elmondta a helyi sajtónak, hogy feleségével és lányával utaztak a gépen, amikor landoláskor arról tájékoztatták őket, hogy fertőzésveszély miatt nem szállhatnak le. Az egyik utas ugyanis súlyos kórt kapott el:

Nagyon aggódtunk, főként, hogy a feleségem rákos, a lányom pedig terhes.

Később kiderült, hogy a betegség csak bárányhimlő volt, amely ugyan valóban könnyen fertőz, viszkető kiütéseket is okoz. A reptér tájékoztatása szerint az ügy már megoldódott, senkinek nem esett baja. Egyes hírek szerint egy kétéves kislány betegedett meg az úton.

Forrás: Ripost


Exit mobile version