Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Rendőreink nagy erőkkel keresik a képen látható férfit, a lakosság segítsége is...

Rendőreink nagy erőkkel keresik a képen látható férfit, a lakosság segítsége is más sokszor hozott sikert..

deák

A 23 éves férfit a rendőrök nagy erőkkel keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság 01080-157/1448/2023. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Deák Gábor György ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 23 éves férfi 2023. december 30-án 11 óra körül a Keleti pályaudvarnál eltűnt, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A rendőrök jelenleg is keresik.

Deák Gábor György körülbelül 180-190 centiméter magas, szőke hajú, kék szemű.

Eltűnésekor világoskék farmernadrágot, bőrdzsekit, valamint barna bokacsizmát viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Deák Gábor György tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Forrás

HIRMAGAZIN.EU

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version