Kezdőlap Életmód Egészség - betegség Rákot diagnosztizáltak Bangó Margitnál, azonnal műteni kellett az énekesnőt.. – videók

Rákot diagnosztizáltak Bangó Margitnál, azonnal műteni kellett az énekesnőt.. – videók

femina

Bangó Margit rendszeresen jár szűrésekre, ám tavaly egyik alkalommal daganatot találtak nála. Az aranytorkú énekesnő most először beszélt a tavaly átélt nehéz időszakokról.

Bangó Margit nem először győzte le a rákot, korábban itt beszélt erről, nemrég viszont ismét daganatot találtak nála, életét unokájának, Tinának köszönheti, aki szólt a doktornőnek, hogy az énekesnő nincs jól. Bangó Margit először a Mokkában beszélt betegségéről.

“Először nem akartam, hogy tudják az emberek. Viszont úgy döntöttem, beszélek erről, mert fontos, hogy minden nő figyeljen oda erre, és hat havonta el kell menni kontrollra. Én is mentem mindig félévente vizsgálatra, kis Tina jött velem. Egyik alkalommal bejött a doktornő, kérdezte, ‘Na Margitkám, minden rendben?’. Én nem vagyok az a panaszkodó típus, ezért a kis Tina mondta, hogy nincs jól a mama, mert véres volt a vizelete már két hónapja. A doktornő megnézte az ultrahangot, és azt mondta, hogy azonnal CT, és biztos, hogy műteni kell. Rákérdeztem: daganat? Mondta, hogy igen…” – mondta Bangó Margit a Mokka exkluzív interjújában.

Az énekesnő azóta túl van két műtéten, októberben és decemberben műtötték, karácsony előtt már jól érezte magát.

“Isten áldja meg mindazokat, akik hallgatják most ezt a riportot, és főleg azokat, akik hasonló betegségben szenvednek, mint én. Ne veszítsék el a hitüket! Ha hisznek benne, hogy meggyógyulnak, akkor nézzenek rám: meg fognak gyógyulni!”

– mondta a művésznő.

Kapcsolódó:

Bangó Margit ilyen gyönyörű nő volt fiatalkorában:

Fotó: Bangó Margit/Facebook

Később Horváth Pistával közösen szerepelt az állami televízióban, de szerepelt az Átok és szerelem című filmben is. Az 1990-es évek elején a 100 Tagú Cigányzenekarral kezdett el fellépni.

Első férje Bangó Lajos volt, de a házasságuk csupán másfél évig tartott; ebből a kapcsolatból született a lánya, Marika. Válásuk után a művésznő megtartotta a Bangó nevet, ez lett a művészneve is.

Fotó: Bangó Margit/Facebook

Később másodszor is férjhez ment, Járóka Sándorhoz, de volt időszak, amikor ő volt az ország legfiatalabb nagymamája.

A Kossuth-díjas énekesnő pár éve kétszer is szembe nézett a halállal, de mindkét alkalommal sikerült legyőznie a mellrákot.

Fotó: Bangó Margit/Facebook

Íme egy régi felvétel az énekesnő fiatalkorából.

twice

Hirmagazin.eu

Exit mobile version