Kezdőlap Főhírek Külföld Ragadozónak hitte, ezért lelőtte a férfit a gombázó Szidorfalván

Ragadozónak hitte, ezért lelőtte a férfit a gombázó Szidorfalván

reklám cimke zolinak

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Egy 20 éves fiú gondatlanságból lelőtt egy helyi lakost. Az áldozat belehalt a sérüléseibe. A rendőrök vizsgálják az ügyet.

Az ukrán segélyhívó számra egy szidorfalvi férfitól érkezett értesítés arról, hogy egy lőtt sebet szenvedett férfi holttestére bukkant. A helyszínen a Kárpátaljai Megyei Rendőrkapitányság vezetősége, a Munkácsi Kerületi Rendőrség emberei, igazságügyi szakértők és az ember ellen elkövetett bűncselekmények felderítési osztályának munkatársai dolgoztak.

Az illetékes hatóság munkatársainak  a 20 éves feljelentő elmondta, hogy a gombászás során zajt hallott a cserjék irányából, ragadozónak hitte, s lelőtte az áldozatot.

Tette után a fiatal fiú igyekezett sürgősségi ellátásban részesíteni a sebesültet. Kórházba vitte el, azonban útközben az 50 éves férfi életét vesztette. Ezt követően a fiatal fiú pánikba esett. A rendőröknek azt mondta, hogy már lelőve találta az elhunytat.

Forrás: Ripost


Exit mobile version