Pogány Judit egyik legrégebbi titkáról rántotta le a leplet.

Pogány Judit, a neves színésznő, a Nyílt lapokkal című videósorozat új epizódjában személyes és meghökkentő részleteket osztott meg életéről. A beszélgetés során elmesélte, hogy éjszakánként gyakran összegyűjti a kidobott műanyag poharakat a színészbüfében, és már 30 éve nem vett magának kabátot, mert fenntarthatóbban szeretne élni. Mesélt arról is, hogy korábban a saját hangját elviselhetetlennek tartotta, és emiatt majdnem feladta a színészi pályát. Pogány Judit a Nemzet Színészének választásáról is beszélt, valamint arról, hogyan befolyásolta pályafutását a hálapénz kultúrája.

Pogány Judit elmesélte, hogy pályája elején 10-14 éves gyereknek nézték, noha már 21 éves volt. Első szerepei között szerepelt Rosalinda Shakespeare Ahogy tetszik című darabjában. Akkoriban a saját hangját elviselhetetlennek találta, ami miatt majdnem feladta a színészetet, de Zsámbéki Gábor biztatására mégis folytatta.

Amikor a Nemzet Színészének választották, Pogány Juditnak nehéz volt elfogadnia a lírai és érzelmes szövegeket, amelyeket a sajtó adott a szájába. Nem kedveli az ilyen típusú megnyilvánulásokat, és ezt nyomatékosan kifejezte az interjú során is.

Pogány Judit meglepő módon fenntartható életmódot folytat. Elmondása szerint éjszakánként összegyűjti a kidobott műanyag poharakat, 15-20 éve nem vásárol új ruhákat, és már 30 éve nem vett magának kabátot. Bár elismeri, hogy sok elektromosságot használ a gyenge látása miatt, igyekszik fenntarthatóbb életet élni.

Az interjú során szóba került a hálapénz kultúrája is. Pogány Judit elmondta, hogy az ő generációjában teljesen elfogadott volt az orvosoknak adott paraszolvencia, és ő maga is adott pénzt az orvosoknak fia születésekor.

Pogány Judit karrierje és élete sok szempontból inspiráló, hiszen a nehézségek ellenére is kitartott a színészet mellett, és próbál fenntartható életmódot folytatni. Az interjú teljes videója a WMN YouTube-csatornáján érhető el.

Kép és forrás

#pogányjudit#nemzetszínésze#interjú#miavéleményed#monddmegte#tiktok#hirmagazin

Hirmagazin.eu