Home Főhírek Külföld Pillanatok alatt megtörtént a tragédia: megrázó részletek derültek ki a Bangokban meghalt...

Pillanatok alatt megtörtént a tragédia: megrázó részletek derültek ki a Bangokban meghalt két magyarról! Oszd meg!

Foto: Nation Thailand

Bangkok − Két fiatal magyar informatikus veszítette életét egy tragikus balesetben a thaiföldi Bangkok utcáin. B. Ádám (†30) és B. Krisztián (†28) sportmotorja gyakorlatilag kettészelt egy kisbuszt egy háromsávos sugárút egyik kereszteződésében.

A rendőröket vasárnap éjjel 22:30-kor riasztották az ütközés helyszínére. A látvány, ami fogadta őket, horrorisztikus volt: a 160 lóerős kétkerekű olyan erővel csapódott be, hogy felborította a kisbuszt.

A motor olyan sebességgel csapódott be, hogy felborította a furgont. A helyi lap, a The Nation fotóján látszik a borzalmas helyszín

Üvegdarabok és vér borított mindent, a hátsó ülésen pedig három, magatehetetlen test feküdt. Az egyikük már nem élt: a nála talált laptop és iratok tanúsága szerint B. Ádám volt az. A súlyosan sérült B. Krisztiánt és egy japán üzletembert, Tatsuro Takaokát (35), aki a furgonban ült, a Chulalongkorn kórházba szállították, ám nem sokkal később a másik magyar is meghalt.

Krisztiánt még kórházba vitték, végül ő sem élte túl

– Egy üzleti megbeszélésről fuvaroztam Tatsuro Takaokát a szállodájába. A Ratchadamri útról lefordultam egy kis utcába, amikor a semmiből előtűnt egy motor. Egy pillanat alatt történt minden – emlékezett vissza a megrázó balesetre a ThaiRath újságnak a Toyota Vanguard sofőrje, a helyi Permsak Yai Noi (57).

A rendőrök vizsgálják a baleset körülményeit, többek között visszanézik a környékbeli térfigyelő kamerák felvételeit, hogy tisztázzák: egyáltalán ki vezette a motort a két fiatal közül.

Ádám és Krisztián nem turista volt, mind a ketten Bangkokban éltek, ahol az Agoda hotelfoglaló vállalatnál dolgoztak szoftverfejlesztőként.

A külföldi lapok szerint B. Ádám az azonnal életét vesztette

A motor az iratok szerint Ádám tulajdonában volt, aki rajongott a kétkerekű sportjárgányokért: 2018 tavaszán adott el egy Kawasaki Vulcant, ami helyett megvette a BMW S1000XR-t, amelyet a szakértők a nagy sebességű és kényelmes kalandsportmotorok egyik legjobbjának tartanak. A Blikk megtalálta B. Krisztián családját: a fiatalember egy Szabolcs megyei kis faluból származik, s először Budapestre, majd néhány évvel ezelőtt Thaiföldre költözött.

– Szörnyű tragédia ez mindannyiunknak, szeretnénk egyedül lenni a gyászunkban – mondta elcsukló hangon a telefonba a fiatal egyik családtagja.

– Krisztián nagyon jó barátom volt. A történteket még nem sikerült felfognunk, se nekem, se másnak – tette hozzá a fiatalember egy jó barátja.

Bivalyerős járgány

A sportmotorok szakértői szerint a BMW S1000XR méltán pályázhat a világ egyik legjobb motorja címére. Bivalyerős, 160 lóerős motorja van, kényelmes, és messzire elvisz a csomagokkal együtt. Talán az egyetlen gond vele, hogy lehetetlen lassan vezetni.

Forrás: Blikk

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version