Home Szabadidő Bulvár Pápai Jocit lenyűgözte Varga Viktor barátnője: „Gyere hozzám! Van még egy jó...

Pápai Jocit lenyűgözte Varga Viktor barátnője: „Gyere hozzám! Van még egy jó 20-30 évünk együtt” – videó

opera pillanatfelvétel 2023 09 18 044658 www.blikk.hu
Varga Viktor barátnője nagy sikert aratott a Sztárban Sztár leszek!-ben: az összes zsűritag tetszését elnyerte / Fotó: TV2 Play

Varga Viktor barátnője nagy sikert aratott a Sztárban Sztár leszek! vasárnapi válogatóján: az összes zsűritag tetszését elnyerte, Pápai Jocit pedig különösképp lenyűgözte, aki szerint Liliben nagy potenciál van.

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, Varga Viktor kedvese, Zsembera Liliána félelmeit leküzdve jelentkezett a Sztárban Sztár leszek!-be. Lili, aki egyébként a Madách Színház fiatal táncművésze, életében először énekelt színpadon közönség előtt és sok időbe telt neki, míg elég önbizalmat szerzett a szerepléshez, mivel alapvetően visszahúzódó személyiségnek vallja magát.

– Viktornak köszönhetően e tekintetben rengeteget változtam; amikor összekerültünk, teljesen különböző egyéniségek voltunk, ő maximálisan nyitott, társaságkedvelő, imádja, ha zajlik körülötte az élet. Neki köszönhetően én is egyre inkább ilyenné váltam, de sokáig küzdöttem önbizalomhiánnyal és önértékelési problémákkal – árulta el korábban a Blikknek Lili.

A vasárnapi adásban Dua Lipa Levitating című dalát adta elő, amellyel az összes zsűritagot meggyőzte tehetségéről, végül pedig Tóth Gabi és Pápai Joci harcoltak érte.

Videó

Lili szerintem Gyere hozzám! Van még egy jó 20-30 évünk együtt

– győzködte viccesen Joci Lilit. Végül Gabi úgy döntött, hogy inkább hátralép és átadja a lányt zsűritársának, így Varga Viktor szerelme végül Pápai Jocihoz került. Lili bár nagyon örült a sikernek, ám nem volt teljesen elégedett önmagával még így se.

Videó

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version