28.6 C
Budapest
2022. augusztus. 13. szombat

Óvatosan szoftpornóvá változott a Házasodna a gazda: Bogi szájjal kényeztette Gergő gazdát az autóban.. (18+)

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A Házasodna a gazda című RTL-es műsor idei évadáról még nem számoltunk be, ugyanis eddig semmi szóra való nem történt, na de most.

Erről Te sem maradhatsz le!

Történt ugyanis, hogy a fiatal felvidéki gazda, Gergő, magával vitte Bogi nevű kiválasztottját egy autós kirándulásra, melynek célja egy ló megvásárlása volt, ugyanis Gergő lovakkal foglalkozik.

Be is pattantak hát a Ford Ranger-be és útnak indultak, de már odafele úton szikrázott köztük a levegő és repkedtek a forró poénok, majd mikor megérkeztek, elcsattant egy szenvedélyes csók is.

Értő olvasóknak összehasonlításként: nem olyan, mint Zoli gazda és Tina csókja.

Felpakolták a lovat a szállítóra majd elindultak vissza Tallósra, azonban ekkor már nehezen bírtak magukkal a fiatalok, főleg Bogi, ugyanis Gergő látszólag kicsit feszengett az autóban elhelyezett kameráktól.

Erről Te sem maradhatsz le!

Egy adott ponton Bogi odanyúlt Gergő férfiasságához és simogatni kezdte, ami még hasonlóan párszor megtörtént, majd:

Nem látszódik meg, ne aggódjál. Nem fog látszódni

– mondta Bogi és arccal lebukott Gergő ölébe, innentől kezdve természetesen a 12 karikás műsor már nem tért ki a részletekre.

Fel kell fedezni a dolgokat

– indokolta a taperolást Bogi.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Több orosz gázt kap Magyarország Moszkvától, mint ami a szerződésben van

Ezt állítja a budapesti külügy. A Gazprom péntek reggel megkezdte a már leszerződött mennyiségek feletti gázszállítást Magyarországnak - közölte...

Rendkívüli lépések kellenek, hogy a nyugdíjasok megússzák az őszt: lecsapott a drágulás, a szakértő szerint ezt kellene azonnal megtenni

Rendkívüli, korai nyugdíjemelésre lenne szükség ahhoz, hogy a nyugdíjak megtarthassák vásárlóerejüket - állítja a szakértő. A nyugdíjas-infláció még sosem volt...

Zelenszkij az orosz turisták kitiltását kérte az EU-ból.., de mennyire hiányoznak az oroszok a magyar turizmusból?

Már a háború előtt sem voltak könnyű helyzetben a vendéglátósok, ám idén 30 százalékot drágult a szállodák fenntartása,...

Az egész ország az inárcsi anyukát kereste, a Facebook-on is keresőcsapatokat hoztak létre, aztán váratlan fordulat történt..

Az egész országot megrázta a 49 éves inárcsi édesanya eltűnése. Az asszonyt augusztus elseje óta keresi a rendőrség. Bozsik...
facebook