Nagyjából 50 millió forintból reptethette meg a kiskutyáit Vajna Tímea.

Vajna Tími nemrég érkezett haza Magyarországra, de rövid idő múlva vissza is repült Los Angelesbe. Andy Vajna özvegye az Instagram-oldalán jelentkezett be, ahogy a magángépén az Egyesült Államok felé tart két kutyájával, Rocyval és Musuval, illetve barátnőjével, Návai Anikóval; az utazás alatt még Timi születésnapját is volt alkalmuk megünnepelni.

Timi 12 hónapja nem járt itthon, és eddig nem volt lehetősége magához venni szeretett házi kedvenceit, akikkel egészen egy évig nem találkozhatott.

A Bors utánaszámolt, nagyjából mennyibe kerülhetett a kutyák kiruccanása: a lap szerint egy 9-14 személyes kisgép fedélzetére körülbelül 45-58 millió forint közötti összegért szállhatunk fel Budapesten, hogy minimum két leszállással és tankolással Los Angelesben kössünk ki.

Semmi kétség, hogy Timi a legjobbat akarja az ebeknek, akik így a 14 órás úton szabadon mozoghattak és kedvükre szundikálhattak a krémszínű bőrfotelekben. Az Insta-fotók alapján egyébként épségben megérkeztek Los Angeles-i otthonukba, ahol a két kutya, két cica, Timi és vőlegénye, Zoli igazi családként élhetnek. Terveik szerint pedig hamarosan egy kisbabával bővülhet a csapat.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: RAS-archívum