Öt halálos áldozatot követelt a részeg pozsonyi férfi buszmegállós ámokfutása: kiderült, ki volt a gázoló – sokkoló fotók, videó (18+)

Dátum:

Öt halálos áldozatot követelt a Pozsony belvárosában vasárnap késő este történt gázolás.

Egy sérült még életveszélyes állapotban van, négy másik állapota az orvosok értékelése szerint már nem kritikus

– közölte hétfőn a szlovák rendőrség.

A tűzoltóság és rendőrség tájékoztatása szerint belvárosi megállóban többen várakoztak a Pozsonyligetfalu városrészbe induló buszra, amikor az autó közéjük hajtott. Négyen a helyszínen életüket vesztették, egy 21 éves fiatal nő később a kórházban halt bele a sérüléseibe. A halottak és sérültek többsége egyetemi diák, akik a kollégiumba indultak vissza.

A legfrissebb hírek itt!

Eduard Heger, szlovák miniszterelnök hétfőn részvétét nyilvánította az áldozatok hozzátartozóinak a pozsonyi Comenius Egyetemen tartott megemlékezésen.

Részletek itt:

A szlovák tűzoltóság tájékoztatása szerint kicsivel este 10 után egy autó belehajtott egy buszmegállóba, ahol sok ember várakozott a pozsonyligetfali városrészbe induló buszra.

Az első információk még négy halottról és hét sérültről szóltak, később azonban már öt elhunytról és tíz sebesültről számoltak be a hatóságok. A tűzoltóknak több embert kellett kiszabadítaniuk mind az autóból, mind az autó alól.

https://www.facebook.com/policiaslovakia/posts/5977988565564649

Egyelőre nem tudni, miért történt a baleset. A rendőrség nem erősítette meg, de sajtóértesülések szerint a sofőr ittas volt – írja a Parameter.

https://www.facebook.com/policiaslovakia/posts/5978171095546396

A megkéselt férfit súlyos sérüléssel szállították kórházba /Fotó:police.hu

Sokkoló gázolás történt egy pozsonyi buszmegállóban / Fotó: police.hu

blikk, parameter

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Megosztás:

Weblap4u weboldal karbantartás

Népszerű

További hasonló
Related

Megszakítás