Kezdőlap Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Összehangolt, életmentő segítség.. (Olvasóink nevében is köszönjük az életmentők áldozatos munkáját! Hirmagazin.eu)

Összehangolt, életmentő segítség.. (Olvasóink nevében is köszönjük az életmentők áldozatos munkáját! Hirmagazin.eu)

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Kiskörei Rendőrőrsének körzeti megbízottjai egy, a Tiszában rosszul lett férfi életmentésében segítettek. (2018. 08. 04., szombat, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság)

Szabó Attila címzetes rendőr zászlós és Kovács Lajos rendőr főtörzsőrmester – a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Kiskörei Rendőrőrsének körzeti megbízottjai -, Csóka Noémi Tourist Police mentőtiszt hallgatóval vízi járőrszolgálatot láttak el 2018. augusztus 4-én a Tisza folyó Tiszaderzsi szakaszán. A 112-es segélyhívó telefonszámra érkezett bejelentés alapján a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ ügyeletese 11 óra 38 perckor egy rosszul lévő, vízbe esett férfi segítségére küldte őket.

A vízirendőrök hét perc alatt a helyszínre értek, addigra a társa már a partra húzta a magatehetetlen, összefüggéstelenül beszélő gyöngyöspatai lakost.  A rendőrök a szolgálati kisgéphajóba emelték a 60 éves férfit és a Tiszaderzsi kikötőbe siettek vele, ahol átadták őt a mentőszolgálat munkatársainak, akik megkezdték az ellátását, majd kórházba vitték a bajbajutottat.

Forrás: police.hu


Exit mobile version