A Nazarov műtétre Kornéliának még olvasóink is utaltak, így elérhetővé vált a sorsdöntő beavatkozás.

Kornélia élete fenekestől felfordul a következő 2 hónapban, ám ez nem lesz teher számára.

Barátság kőolajvezeték
Kornélia és egyik testvére Forrás: Kornélia anyukája

Az ötéves kislány maga a csoda, hiszen agykárosodást szenvedett és az orvosai is lemondtak róla. Mindezek ellenére már a járást gyakorolja Kornélia és az életét teljes egészében megváltoztató műtétre is megvan a pénz.

A legfrissebb hírek itt!

Kornélia szülei tudomást szereztek a hasonló cipőben járó szülőktől dr. Igor Nazarovról és arról a speciális eljárásról, ami sokat segíthet a gyermekükön. Azonban a doktor kizárólag Barcelonában dolgozik és nem is olcsón, ezért gyűjtésbe kezdtek.

Az utolsó felajánlás egy régi ismerőstől érkezett

Egy újabb csodálatos felajánlást kaptunk. Egy névtelenséget kérő család úgy döntött, hogy féltve őrzött relikviájukat felkínálják licitre Kornélia Mosolyáért

– posztolta a kislány anyukája az alapítvány oldalán, majd kifejtette, hogy a reményeiknek megfelelően egy igazi rajongó jelentkezett be a dedikált vízilabdáért, melyen dr. Kemény Dénes kézjegye díszít és amire lehetett licitálni. Végül a hiányzó összeget a család egy régi ismerőse ajánlotta fel, amivel már elérhető vált a műtét, amit júniusban el is végeznek Kornélián.

Egyetlen poszttal indult minden, azonban mint a tóba dobott kő, ennek hullámai is messzire értek

– osztotta meg Veronika, aki azt is megosztotta velünk, hogy minden megjelent cikk után látványosan növekedett az összegyűlt összeg, ami miatt hihetetlenül boldogok voltak, hiszen tudták, hogy kislányuk már csak pár lépésre van egy jobb élettől

Forrás