Home Hírek Háború Orosz rulett, ukrán módra..

Orosz rulett, ukrán módra..

701005 698437 679493 zele

Olyat kér az ukrán elnök az EU-tól, amire még nem volt példa a történelemben, és ha az EU teljesíti az ukrán elnök kérését, Európa „fejbelövi magát”, és a feledés homályába merül hamarosan..

Az ukrán elnök az orosz atomipar és a nukleáris üzemanyag elleni szankciók bevezetését kérte Charles Micheltől.

Zelenszkij az Európai Tanács elnökével, Charles Michellel folytatott telefonbeszélgetése során

az orosz atomipar és a nukleáris üzemanyag elleni szankciók bevezetését kérte

– idézte az ukrán vezető Twitteren közzétett nyilatkozatát az Index.

Mindenki ezt olvassa most!

Ahogy arról lapunk is beszámolt, az ukrán állami atomenergia-vállalat korábban azt közölte, hogy egy munkás megsebesült, amikor az orosz erők szombat este megtámadták a zaporizzsjai atomerőművet.

Brüsszel már engedett a korábbi szankciós-követeleseknek, ez pedig súlyos gondokat okozott Európának, Oroszországnak viszont lényegét tekintve semmit.

magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva

Nyitókép: MTI / AP / Ukrán elnöki sajtóhivatal

mandiner nyomán

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version