Kezdőlap Szabadidő Bulvár Örökre ápolásra szorul a Big Brother győztese, Párkányi Évi

Örökre ápolásra szorul a Big Brother győztese, Párkányi Évi

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!


Nem javult a Big Brother győztes, Párkányi Évi állapota. Felügyeletre és és ápolásra szorul, ezért otthonba küldik.

A Big Brother 12 évvel ezelőtti győzteséről már hosszú ideje csak rossz híreket hallani. A győzelem után a pénze hamar elúszott, és a szerelmi csalódások áldozata lett, nem tudta feldolgozni a kudarcokat. Gyakori, majd később szinte állandó vendég lett a pszichiátrián.
A 33 esztendős Évát 27 éves korában helyezték gyámság alá, rokkantnyugdíjas lett, skizofréniát állapítottak meg nála. Első gyermekét, Jancsikát nagynénje neveli, második terhességére azonban nem is emlékezett. Kisebbik fiát, Marcit örökbe adták – írja a Bors.

Gyámja már hosszú ideje keresi neki a megfelelő megoldást, hiszen nem élhet a zártosztályon. “Olyan nincs, hogy valaki hosszú évekig vagy élete végéig a pszichiátrián legyen. Éppen ezért Évi egy otthonban fog megöregedni. Ez a legjobb megoldás mindenkinek, a családjának is, hiszen állandó felügyeletre van szüksége. Hiába a legjobb orvosok kezelték, mindig visszaesik” – árulta el a lapnak egy neve elhallgatását kérő kórházi munkatárs.

Forrás: Nők Lapja Cafe


Exit mobile version