Home Szabadidő Bulvár Óriási megtiszteltetés: nem fogja elhinni, melyik világsztár lemezén hegedül Mága Zoltán

Óriási megtiszteltetés: nem fogja elhinni, melyik világsztár lemezén hegedül Mága Zoltán

Michael Bublé legújabb albumán szerepel szólistaként Mága Zoltán /Fotó: Grnák László

A hegedűmvész sikereit még mindig lehet fokozni: Mága Zoltán büszke új projektjére, vagyis arra, hogy szólistaként szerepelhet Michael Bublé új albumán.

Rendkívül büszke új projektjére hegedűművész. Mint megírtuk, Mága Zoltánt ugyanis az a megtiszteltetés érte, hogy egy másik világsztár, Michael Bublé legújabb, Love című lemezén működhetett közre szólistaként.

– Egy fantasztikus album született, amely meggyőződésem szerint éppoly sikeres lesz, mint előző lemezei, és abban is biztos vagyok, hogy Michael Bublé a Love című legújabb albumával egy újabb Grammy-díjat söpörhet be. Már csak azért is, mert a lemezen a világ legnagyobb és legjobb művészei működtek közre. […] Az, hogy ennek az alkotásnak, produkciónak én is részese lehettem, nemcsak nekem, hanem országunknak is sikert, elismerést had – mondta a Ripostnak Mága Zoltán, aki bárhol is lépjen színpadra a világban, elsősorban mindig Magyarországot képviseli, és hazájának szerez dicsőséget.

Óriási megtiszteltetés nem fogja elhinni, melyik világsztár lemezén hegedül Mága Zoltán 1
Michael Bublé albuma a napokban jelent meg /Fotó: Northfoto

Mága Zoltán sikerének titka talán éppen szerénységében rejlik.

– A mai napig lámpalázas vagyok minden fellépés előtt, de úgy gondolom, ezzel minden művész vagy színpadon szereplő ember így van. […] Szerencsére a drukk gyorsan feloldódik bennem és csak a zenére, a közönségem reakciójára koncentrálok – mondta a lapnak Mága Zoltán, aki már gőzerővel készül újévi koncertjére.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Grnák László

Exit mobile version