Home Szabadidő Bulvár Óriási csalódás érte Kulcsár Edinát..

Óriási csalódás érte Kulcsár Edinát..

Fotó: Ripost

Az egykori szépségkirálynő szomorúan közölte, mi történt vele.

Kulcsár Edina számára kissé gondterhelten indult a nap. Sokatmondó bejegyzést tett közzé:

– írta meg 24 óráig elérhető instagramos sztorijában Edina, aki zárójelben azért megjegyezte, hogy nem a magánéletéről, hanem a vállalkozásáról van szó.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Az egykori szépségkirálynőt valószínűleg cserben hagyták az alkalmazottai, a felmondásuk miatt pedig most sürgősen új munkavállalókat keres sminkes és fodrász munkakörökbe.

ripost

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version