Home Szabadidő Média és szórakozás Óriási botrány az Ázsia Expresszben, kínos dolgok derültek ki egy szereplőről

Óriási botrány az Ázsia Expresszben, kínos dolgok derültek ki egy szereplőről

zsia Expressz, Réka és Alekosz. TV2

Amikor nem forgattak, Alekosz párja folyamatosan egy rivális kedvét kereste.

Mint írtuk, remek nézettséggel megy az idei évad is a TV2-n, sokan követik az Ázsia Expressz – felfedezzük Amerikát! adásait. Az egyik páros, amellyel mindig történik valami, az Nagy Alekosz és Varsányi Réka duója: már kinn sem lehetett tisztán látni, mi van köztük, de miután hazajöttek, a nő egy interjúban elmondta, hogy elege lett a megaláztatásokból és szakított a médiacelebbel.

Ázsia Expressz: Alekosz épp egy idegen nőnek udvarol, amikor ott ül mellette a párjaTV2

Alekosz sérelmezte Varsányi Réka szavait, és úgy gondolta, elmondja, ő hogyan látta ezt a kapcsolatot. „Voltak időszakok, amikor képes lettem volna beleszeretni. De Réka egy barátnőmmel kavart, találkozni is akartak, nekem ez nem tetszett” – mesélte.

Ázsia Expressz, Réka és Alekosz. TV2

„Az Ázsia Expresszben Kucsera Gáborral nekem nagyon sok gondom volt, a mi veszekedéseink nem a show részei voltak, az mind nagyon éles szituáció volt… amikor nem forgott a kamera, Réka mást sem csinált, csak folyamatosan összejárkált a többiekkel. Én ezt nem akartam. Ő mendencézni, szaunázi, inni akart, minden este le volt részegedve” – mondta a volt párjáról. Öt-hat nap forgatás után mindig volt egy-két nap pihenő, ilyenkor történtek ezek a tivornyák.

magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva
A szétesett páros az Ázsia ExpresszbenFORRÁS: TV2

„Én csak azért vettem részt ezekben a partizásokban, mert nem akartam, hogy Réka valamibe belekeveredjen. Neki nagyon tetszett a Kucsera Gábor. Nem is rejtette véka alá, sokat voltak együtt, kettesben… én pedig azért voltam ott, nehogy valami történjen, nehogy elvigye a Kucsera, én ezt nem akartam.Lehet, hogy féltékeny voltam,meg akartam akadályozni ez… de Réka mindig menni akart, inni akart, folyamatosan ott piált velük, nekem ez nem tetszett” – közölte. Bővebben az interjúban. 

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version