1axktkpturbxy83y2rmnjy3zdjlndeyymrizgu0mwiwntqymza5mta5my5qcgeslqmazqe zqoxzqwtkwxnau7naz8 1
Harry herceg Fotó: Northfoto

Harry és Meghan mindig tud meglepetést okozni.

Harry és Meghan egyre távolabb kerül a királyi családtól. Amikor Amerikába költöztek már az is vízválasztó volt, de amikor a herceg megjelentette könyvét, a Spare-t, akkor óriási titkok kerültek napvilágra.

A könyv megjelenése óta Harry kapcsolata királyi rokonaival megromlott, és úgy vélik, hogy különösen rossz Vilmossal a helyzete, akit azzal vádolt meg, hogy fizikailag megtámadta őt egy heves vita során a Kensington-palotában. Vilmos herceg ezt talán sosem bocsájtja meg Harrynek.

Most azonban, mivel több jel is erre mutat, a királyi szakértő megszólalt. Bár úgy tűnik, hogy a Spare megjelenése után elcsendesedett a vihar, a királyi író, Robert Hardman, aki Károly király és a néhai királynő életrajzát írta, úgy véli, a Spare nem meséli el az egész történetet.

„Elolvasod azt a könyvet, de ha a Meghannal kötött esküvőjéhez érsz, az tényleg kb. négy vagy öt oldal, ez nekem, mint szerzőnek, csak egyet mond: a második rész már úton van.”

Vagyis szinte biztos benne, hogy Harry újabb kötetet akar megjelentetni, ami szintén életrajzi, memoár lenne. Ez pedig nyilván újabb királyi titkokról rántaná le a leplet, ami megint súlyosan érintené Károly királyt és a családját.

Nyitókép: Getty Images

Forrás

Hirmagazin.eu