Home Főhírek Belföldi hírek Orbán Viktor Miniszterelnökünk fuvarozta a Norris házaspárt (A cikk videót tartalmaz) Oszd...

Orbán Viktor Miniszterelnökünk fuvarozta a Norris házaspárt (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Chuck Norris és Orbán Viktor a TEK bemutatóján (Fotó: Facebook)

Orbán Viktor miniszterelnök kedden megosztott egy fotót a Facebook-oldalán, amelyen a kormányfő Chuck Norrissal és TEK-es katonákkal pózol.

Nem kellett sokat várni a beszédesebb anyagra sem. A miniszterelnök közösségi oldalára szerda reggel érkezett meg a videó, ami a teljes Chuck Norris-látogatást feldolgozza.
https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/897357740470458/
„Úgy érzem, mintha már ismernélek, olyan sokat olvastam rólad” – így üdvözölte a 78 éves, legendás színész a magyar miniszterelnököt. Nem is látogathattak volna jobb helyszínre az elpusztíthatatlanság mítoszával körülölelt akcióhőssel és feleségével, mint a Terrorelhárítási Központba – az autót maga Orbán Viktor vezette.
Chuck Norris és Orbán Viktor a TEK bemutatóján
(Fotó: Facebook)

Útközben a miniszterelnök elmondta, hogy ő nem az elitből jött, inkább utcai harcosnak tartja magát, és a legkeményebb fickókhoz mennek, akik a legmagasabb szinten és minőségben védik meg az embereket.

A TEK-esek performance-a lenyűgözte a színészt, Chuck Norris szerint ez volt a legjobb bemutató, amit valaha látott. Búcsúzáskor a Norris házaspár barátsággal köszönt el a miniszterelnöktől. A baptista filmsztár és felesége azért jött Magyarországra, hogy megnyissa a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági rendezvényét a Papp László Sportarénában.

szerző: hirado.hu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version