Kezdőlap Főhírek Belföldi hírek Frissítés: Nem öregbítjük, de a nagy örömben előre hoztuk a szülinapot 1...

Frissítés: Nem öregbítjük, de a nagy örömben előre hoztuk a szülinapot 1 nappal! Így, Orbán Viktor Miniszterelnök Úr, holnap töltölti be az 55. életévét! Kedves Miniszterelnök Úr! Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk! Hirmagazin.eu

A kép illusztráció. Kép: Goggle

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Orbán Viktor (Székesfehérvár, 1963. május 31.) magyar jogász és politikus. 1988-ban a Fidesz egyik alapító tagja, Nagy Imre és társai újratemetésén elmondott beszédét követően vált ismert politikai személyiséggé Magyarországon.

Kedves Miniszterelnök Úr!

Nem minden nap lesz az ember 55 éves. Mondjuk úgy, hogy kicsit több, mint félévszázad, legyen ez a nap (is) jeles abból a szempontból, hogy nézzük meg azt a videót, amelyben a Miniszterelnök Úr Nagy Imre újratemetésén elmondja azt a beszédét, amely megváltoztatta hazánk életét, hiszen az Ön politika pályafutása onnan kezdődött meg érdemben.

Szemében a tűz, elméjében az értelem, hangjában a dübörgés ma is jellemzi Önt, amit mi is, és még legalább 8 Millió magyar ember szeret, tisztel, élvez!

Íme a videó:

A Hirmagazin.eu online média teljes mellszélességgel kiáll a Miniszterelnök Úr és képviselt politikája mellett, támogatja Önt és szakemberi kollektíváját a felelős és rendeltetésszerű döntéseinek tájékoztatásában, és a magunk részéről, a magunk elvei szerint élünk és viselkedünk a haza, a magyar nép és nemzet, értékek szerinti támogatásában.

Köszönjük, hogy Önben megismerhettünk egy olyan embert, akire Magyarország és a magyar emberek méltán számíthatnak, és köszönjük azokat a mindennapokat, amelyek az Ön jelenlétével szebbé teszik életünket! Hirmagazin.eu (bg)

Forrás: Hirmagazin.eu


Exit mobile version