Kezdőlap Főhírek Belföldi hírek Orbán Viktor már az Egyesült Államokból jelentkezett: Trumppal tárgyalt – fotók

Orbán Viktor már az Egyesült Államokból jelentkezett: Trumppal tárgyalt – fotók

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Donald Trump (b) találkozója a korábbi amerikai elnök New Jersey állambeli bedminsteri birtokán 2022. augusztus 2-án /Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor miniszterelnök kedden megbeszélést folytatott Donald Trump korábbi amerikai elnökkel

– tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A találkozóra a volt elnök New Jersey államban lévő bedminsteri birtokán került sor; a megbeszélésen részt vett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója, Németh Zsolt, az országgyűlés külügyi bizottságának elnöke valamint Susie Wiles, a Save America igazgatója, Brian Jack tanácsadó és Taylor Budowich, a Save America kommunikációs igazgatója.

A találkozóról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is tudósított röviden. Facebook-bejegyzése mellé néhány fotót is csatolt.

Szijjártó Péter Facebook . képek

Mint arról a Blikk is hírt adott, Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az Egyesült Államokba utazott, ahol részt vesz az Amerikai Konzervatív Unió nyári konferenciáján, a CPAC-en, és kétoldalú találkozókat is bonyolít.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Orbánt az egyik nyitóbeszéd megtartására kérték fel a világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén, az amerikai CPAC-en (Conservative Political Action Conference). A CPAC 1974-ben alapított konzervatív politikai dzsembori, melyet az Amerikai Konzervatív Unió (ACU) rendez meg; s a közel fél évszázados története során az ACU legnépszerűbb, több tízezer konzervatívot megmozgató eseményévé nőtte ki magát.

(MTI)


Galéria

1 / 2

Exit mobile version