Kezdőlap Főhírek Külföld Olaszországi gyerekgyilkosság – Ezt kívánja a nőnek az apa: „Élete végéig a...

Olaszországi gyerekgyilkosság – Ezt kívánja a nőnek az apa: „Élete végéig a börtönben a helye!”

xz3ktkpturbxy8wmduxzju5odczn2jiytmynwe4nmy3mmm5mjexyzqzyi5qcgerlqlnaugawsm
xz3ktkpturbxy8wmduxzju5odczn2jiytmynwe4nmy3mmm5mjexyzqzyi5qcgerlqlnaugawsm

A napokban fordulópontjához érkezik a brutális gyerekgyilkos, B. Katalin ügye.

A magyar nő tavaly, egy számára kedvezőtlen gyermekelhelyezési döntés után – fiát az apának ítélték – Olaszországba vitte a kétéves Alexet, majd több késszúrással végzett vele. A korábban felnőttfilmekben szereplő B. Katalin horrorisztikus tette után azonnal börtönbe került, s jelenleg is a rácsok mögött várja sorsa alakulását.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Az először kirendelt elmeorvos szakértő beszámíthatatlannak találta a nőt, így felmerült annak a lehetősége, hogy megúszhatja a börtönt. Az ügyészség és a Magyarországon élő apa kinti ügyvédje azonban nem fogadták el ezt a szakvéleményt, ezért a bíró egy ötfős grémiumot bízott meg, hogy újra vizsgálják meg a vádlottat. Ennek eredménye a napokban várható, ami sorsdöntő jelentőséggel bír.

Ha ismét beszámíthatatlannak találják B. Katalint, elmegyógyító intézetbe kerül, ha azonban ép elméjűnek nyilvánítják, hosszú évekre a börtön marad az otthona.

A Blikk információi szerint a korábban drogproblémákkal is küzdő nő igen rosszul viseli a bezártságot. Gyakorlatilag az idegösszeomlás szélén áll, amihez több tényező is hozzájárul. A társaival nem tud kommunikálni, egyáltalán nem beszéli az olasz nyelvet. Másfelől nem kell nagy fantázia ahhoz, hogy elképzeljük, hogyan bánnak a nők egy gyerekgyilkos anyával. Emellett meg kell birkózni a saját lelkiismeretével is.

A gyászoló apa reméli, soha nem hozzák haza gyermeke gyilkosát /Fotó: Varga Imre

– Nagyon remélem, soha nem hozzák haza, maradjon csak kint az olasz börtönben – kezdte lapunknak Alex apja, Juhász Norbert. – Én ezt a nőt az életben többé látni nem akarom, amit tett, arra nincs bocsánat. Bízom benne, hogy beszámíthatónak találják. Élete végéig a börtönben a helye! – folytatta a gyásztól megtört édesapa.

B. Katalin és Juhász Norbert kapcsolata már a pici születése előtt megromlott, leginkább a nő furcsa viselkedése miatt. Katalin a terhesség alatt sokszor ütötte gömbölyödő hasát, de attól sem riadt vissza, hogy a magzatra káros gyógyszereket vegyen be.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Tavaly szeptemberben a bíróság az apának ítélte a gyereket. Ő azonban hiába ment a piciért, sem őt sem az anyját nem találta otthon. Legnagyobb döbbenetére Olaszországból felhívta Katalin, közölve: ha küld neki 40 ezer forintot, hajlandó a gyerekkel együtt hazajönni. Nem sokkal később Katalin volt párjának és másoknak is üzenetet küldött, amelyhez a kisfia holttestéről készül fotót is mellékelte.

A kisfiúval kilenc késszúrással végzett a nő

Kiderült: Katalin kilenc késszúrással megölte Alexet, majd a véres gyereket egy szupermarket futószalagjára tette, végül közölte a pénztárossal, segítsen megmenteni a kisfiát. Akkor azonban már késő volt.

– A kisfiamat hazahozták, itthoni temetőben pihen. Kijárok a sírjához, de megnyugvást ott sem talál a lelkem. Hiába telnek a hónapok, semmivel nem vagyok jobb állapotban. Pokolian hiányzik a gyermekem, annyira szerettem volna neki minden szépet és jót megadni – mondta elkeseredetten Juhász Norbert.

blikk

Hirmagazin.eu


Exit mobile version