Kezdőlap Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Őket nem érintette a dohányáremelés.. – Négy hónap alatt 10 alkalommal loptak...

Őket nem érintette a dohányáremelés.. – Négy hónap alatt 10 alkalommal loptak budapesti és Budapest környéki dohányboltokból – videó

Illusztráció, obuda

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Budapest IX., XVII. és XXIII. kerületében, valamint Dunakeszin is több dohánybolti betörés történt 2020. augusztus 27. és december 22. között.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a bevezetett nyomozási cselekmények eredményeként decemberben azonosították a két feltételezett elkövetőt, egy 55 éves szalkszentmártoni férfit, és a 60 éves budapesti B. Sándort.

 

A gyanú szerint az elkövetők 10 alkalommal törtek be dohányboltokba, volt ahova többször is visszamentek.

A ferencvárosi rendőrök az 55 éves férfit végül 2020. december 30-án délután fogták el a XVIII. kerületben, B. Sándort pedig aznap este a IX. kerületben. A két férfit előállításukat követően lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A jelenlegi adatok szerint az elkövetők közel 4 millió forint értékben loptak több mint 2300 doboznyi dohányterméket és pénzt.

police alapján

Hirmagazin.eu

Exit mobile version