Home Főhírek Belföldi hírek Nyaralni ment Orbán Viktor! (Kellemes pihenést Miniszterelnök Úr! Hirmagazin.eu)

Nyaralni ment Orbán Viktor! (Kellemes pihenést Miniszterelnök Úr! Hirmagazin.eu)

„Nyaralni mentem. Ne keressetek” – közölte Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalán magyar és angol nyelven.

A miniszterelnök múlt pénteken a Kossuth Rádiónak adott interjújában számolt be arról, hogy hétfőn megkezdi szabadságát.

Felidézve az elmúlt év eseményeit úgy fogalmazott: „az erőim végén vagyok, rám fér, hogy feltöltsem az akkumulátorokat”.

Szavait úgy zárta, hogy a munkát augusztus végén, szeptember elején kezdik újra!

Forrás: hirado.hu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version