Home Életmód Életmód hírek Novák Katalin átúszta a Balatont – itt a fotó

Novák Katalin átúszta a Balatont – itt a fotó

Nyitókép: MTI/Katona Tibor
magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva

Novák Katalin is részt vesz a Balaton-átúszáson.

Ahogy arról szombaton beszámoltunk a köztársasági elnök is átússza a Balatont.

A szervezők szombati tájékoztatása kiemelte: atöbb mint 11 000 amatőr sportoló rajtol a három versenyszám valamelyikében.

A klasszikus, Révfülöp-Balatonboglár közötti 5,2 kilométeres távot 9 500-an tervezik teljesíteni.

Az indulásuknál posztolt Novák Katalin is, a köztársasági elnök férjével együtt, első alkalommal ússza át a Balatont a csaknem 200 vitorlásból és kishajóból kialakított úszófolyosóban.

Frissítés! Az államfő sikeresen teljesítette a távot!

Forrás

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version