15.5 C
Budapest
2022. május. 17. kedd

Nincsenek szavak! A gyászoló feleség lehúzatta halott férje bőrét, hogy tetoválásaival díszíthesse a falat! Oszd meg!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Odaadó gesztus vagy hátborzongató módja az emlékezésnek? Az özvegy Cheryl Wenzel haldokló férje utolsó kívánságát teljesítette, amikor eltávolíttatta annak bőrét, hogy ezután is mindenki megcsodálhassa a tetoválásait.

A negyvenegy éves, kanadai Chris Wenzel tetoválóművészként dolgozott, és maga is számtalan tetoválással bükszélkedhetett, amiket szeretett volna megőrizni az utókornak. Így amikor kiderült, hogy gyógyíthatatlan szívbetegségben szenved, megkérte a feleségét, hogy a hamvasztás előtt távolíttassa el a bőrfelszínét, és állíttassa ki a tetoválószalonjában.

A férfi arra gondolt, hogy bárcsak a gyermekei és az unokái is láthatnák az “életművét”, még évekkel a halála után is. Cheryl a következőképp nyilatkozott: “Azt gondoltam, hogy ez más, de persze, rendben van. Nem érdekel, hogy mibe kerül, ezt meg fogom neki tenni”.

Kép: Mirror screenshot

A férfi most októberben hunyt el álmában, miután mellkasi fájdalmakra panaszkodott. Ezek után a felesége mindent megtett, hogy megoldást találjon a kérésére, és talált is egy családi vállalkozást amerikában, a Save My Ink Forevert, akik tetoválások prezerválásával foglalkoznak. A vállalkozás vezetője, Kyle Sherwood elmondta: “A tetoválások elmesélik az ember történetét. (…) Egy Picasso festményt sem égetnél el, és ezek közül néhány épp olyan.”. Előreláthatóan nagyjából három hónapjukba és rengeteg munkájukba fog telni Chris testének előkészítése. Elmondásuk szerint ez a legnagyobb tetoválás-megőrző eljárás, amit valaha végeztek az Egyesült Államokban.

Kép: Mirror screenshot

A gyászoló feleség bevallotta, hogy követi majd a férje példáját: ő is elkészítteti majd a saját bőrét, és odaakasztatja a férjéé mellé!

Bárhogy is nézzük, ez mindenképpen nagyon romantikus… (írja a cikk)!

Szerintünk viszont, akik katolikus értékeken nevelkedtünk, elmebeteg, morbid viselkedés, amelynek hallatán még a szőr is felállt a hátunkon! Szólj hozzá, oszd meg! Hirmagazin.eu

Forrás: noizz.hu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Még előtte állt az egész élet: barátja szeme láttára zuhant a mélybe a 23 éves lány

Barátja szeme láttára vesztette életét egy fiatal nő. Még előtte állt volna az egész élete. A Romániából származó Nane-losana Bodea május...

Az a helyzet, hogy megöregedtél, kisanyám

Azt hitted, hogy nem fog megtörténni, ugye? Azt hitted, hogy megúszod, mert veled és a testeddel ilyesmi nem...

Az ukrán fegyveres erők vezérkarának közleménye szerint az Azovsztal acélgyárban állomásozó egységek vezetői parancsot kaptak embereik életének megmentésére.

Elhagyták az ukránok az Azovsztal acélgyárat.. Hétfőn több száz embert evakuáltak az acélműből: ez volt utolsó menedékhely a városban,...

Hatalmas nemzeti lobogó ékesíti a megújuló Citadellát

Nem egészen három hónap alatt valósította meg a ZÁÉV a grandiózus lobogót és annak tartozékait. A ZÁÉV Építőipari Zrt. és a Market...