Home Szabadidő Állatvilág Nincs kegyelem: kilőhetik a szemtelen disznókat Pécsen

Nincs kegyelem: kilőhetik a szemtelen disznókat Pécsen

Pécs — Nincs kegyelem a vaddisznóknak, a pécsiek türelme elfogyott: augusztus első napjától engedélyezték a rendőrök, hogy kilőjék az egyre szemtelenebb állatokat, amelyek már a városba is bemerészkedtek, és jóízűeket lakmároznak a kertekben, gyümölcsösökben.

A mindenevők a pécsi Nagydeindoli utcában és a Középdeindol-hegyhát dűlőben is zavartalanul csemegéztek, komoly kárt okozva pár bosszús gazdának.

Mint kiderült, ez a terület nincs közvetlen kapcsolatban vadászható területtel, ezérta kártékony állatok ritkításának módja, hogy akár a városon belül is levadászhassák őket.

Az érintett pécsi részen élő állomány nagyságáról egyelőre nincsenek adatok.

Forrás: Blikk

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version