Home Külföld Kiemelt külföldi hírek Nem vicc: október 4-én 14:20-kor minden amerikai telefonja egyszerre fog csörögni (VIDEÓ)

Nem vicc: október 4-én 14:20-kor minden amerikai telefonja egyszerre fog csörögni (VIDEÓ)

15250ce355ce4723a582fc968e1755ca
mandiner

Mutatjuk, miért.

Az amerikai kormány közlése szerint szerda délután országos tesztet végez a vészhelyzeti riasztórendszer és a vezeték nélküli vészjelzések tesztelésével, írja a CNN. A teszt egyik része vészjelzést küld az összes fogyasztói mobiltelefonra.

„Az október 4-i teszt célja annak biztosítása, hogy a telefonok továbbra is hatékony eszközei maradjanak a lakosság vészhelyzetekre való figyelmeztetésének, különösen az országos szintű vészhelyzetekre” – áll a Federal Emergency Management Agency közleményében.

https://www.tiktok.com/embed/v2/7285836425231174954?lang=hu&referrer=https%3A%2F%2Fmandiner.hu%2Fkulfold%2F2023%2F10%2Fnem-vicc-oktober-4-en-1420-kor-minden-amerikai-telefonja-egyszerre-fog-csorogni-video

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version