Home Sport Sporthirek Nem jött össze a bravúr, a Qarabag megérdemelten verte a Fradit a...

Nem jött össze a bravúr, a Qarabag megérdemelten verte a Fradit a BL-selejtezőben 3:1-re – fotók

kprk9kpturbxy8yy2uyzju5nty2mzgyztzinwqxmza4zji3y2vmntg5mi5qcgerkwxnaujnaz6botaf

A Ferencváros 3-1-es vereséget szenvedett az azeri bajnok Qarabag csapatától. Ezen a meccsen a védelmi hibák sorozata hozta a Fradi bukását. Ráadásul a támadó alakzat sem nyújtott átlagon felülit, ez pedig a bukáshoz vezetett.

A nagy terveket szövögető magyar bajnok ezúttal is az Európa-ligában folytatja, ahogy a legutóbbi szezonban is. A Fradinak jól áll az El hiszen tavaly is a csoportkörig jutott, igaz ott végül sztárcsapatok mögött a negyedik helyen végzett.

Talán az Európa-liga belátható távolságon belül van, hiszen szinte bizonyosan az ír bajnokkal, a Shamrock Roversszel kell ezért megküzdeni, ami nem tűnik vállalhatatlan feladatnak. Ehhez jövő hét csütörtökön kell olyan eredményt elérni, ami biztató lehet a két hét múlva rendezendő visszavágóra.

A Ferencváros ezen az estén csalódást nyújtott, szinte minden csapatrészében alul maradt a Qarabaggal szemben. Ugyanakkor a magyar klubfutball helyzetét tekintve óriási eredmény, hogy immár negyedik alkalommal fog valamelyik európai klubtorna csoportkörében szerepelni. Mert ha az El-selejtező nem sikerül, akkor is az Európai Konferencia Liga már biztos.

Galéria

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version