Home Szabadidő Állatvilág Nem csak a macskák, a kutyák is hatalmas fenyegetést jelentenek az ökoszisztémára

Nem csak a macskák, a kutyák is hatalmas fenyegetést jelentenek az ökoszisztémára

Stockphoto

A macskákra már nagyon régóta mutogatunk ujjal, amiért rendkívül hatékony opportunista vadászként mindent elpusztítanak, amihez hozzáférnek, nem csak a rágcsálókat.

Ennek következményeként több madárfaj is veszélybe került, ami az ökoszisztémánkra jelent kifejezetten nagy terhet. Az újabb kutatások alapján a kutyák sem különbek; invazív fajként ők is számos állatfaj kihalásáért hibáztathatók. És ez még nem minden!

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version