Ku­tya­ka­jára is töb­bet költ, mint a beteg test­vére tá­mo­ga­tá­sára. Igazi bo­szor­kány, így jel­lemzi bátyja Ma­riah Carey-t. Az in­du­la­tos sza­vak hát­tér­ben régi csa­ládi vi­szály hú­zó­dik, amit most a kö­zelgő tra­gé­dia még job­ban fel­erő­sí­tett.

Mariah Carey 51 éves bátyja, Morgan Caret szívtelennek, gonosz boszorkánynak nevezte a sokszoros milliárdos énekesnőt. Mindezt azért tette, mert a díva nem fizeti HIV-pozitív nővérük, Alison agy- és gerincműtétjét.

Nem ad pénzt halálos beteg nővére kezelésér a szívtelen énekesnő
Csak álca lenne a mosolygós arc? (Fotó: AFP)

A Sun magazinnak nyilatkozó férfi elmondta, Mariah azt gondolja, hogy körülötte forog a világ, és senkivel nem törődik a családtagjai közül. Így az egykor prostituáltként dolgozó Alisonnal sem, akit tavaly már megérintett a halál szele, de akkor még felépült.

„A nővéred haldoklik és szenved, hol vagy? Azt hiszed, csodálatos vagy, dehogy, egy boszorkány vagy!”

– mondta Morgan.  A férfi Olaszországból, jelenlegi lakóhelyéről utazott meglátogatni beteg nővérét. Elmondása szerint Mariah egyszer sem tette tiszteletét a kórházban.

„Alisonnak most agy- és gerincműtétre lenne szüksége, ami sok pénzbe kerül. Mariah többet költ kutyakajára, mint amennyibe a műtét kerülne a beteg testvérének” – mondta a férfi.

Az énekesnő és nővére egy heves vita óta, több mint húsz éve, nem áll szóba egymással.

A férfit sem kedveli a sztár, mert többször alkoholistának nevezte az énekesnőt a nyilvánosság előtt, és pénzért szivárogtatott ki róla fals információkat.

Forrás: Ripost