Home Életmód Horoszkóp Napi horoszkóp – 2015. június 21., vasárnap

Napi horoszkóp – 2015. június 21., vasárnap

horoszkop 29

2015. 06. 21. – 07:16
forrás: hirado.hu

Az Oroszlán gondolatai karrierépítése körül forognak, a Szűz most nem enged saját elképzeléséből, a Skorpió keményen állja a sarat mindenfajta kihívással szemben.

Kos (március 21.-április 20.)
Pénzügyekben nincs oka panaszra, ha lassan is, de biztosan megtelik a pénztárcája. Sikerét körültekintő és okos befektetéseinek köszönheti, de hátránya, hogy könnyen kifolyik a pénz a keze közül. Nem egy fösvény típus, de szereti, ha mindig van tartaléka. Szomorúan veszi tudomásul, hogy meg kell húznia a nadrágszíját, ha nagy stílú tervét meg akarja valósítani.

Bika (április 21.-május 20.)
Vidám társaságban, kedves emberekkel remekül szórakozik, és nem halasztotta volna el ezt a meghívást a világ semmi kincséért sem. Nem véletlen, mert abban reménykedik, hogy megpillantja a nagy őt és megismerkedhet vele. A haditerve már kidolgozva, és magabiztosan csak arra vár, hogy hamarosan megláthassa. Keserűen csalódnia kell, mert a sors mást tervezett.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Minden vágya teljesül, csak ne legyen kishitű. Feltétlenül mondja ki, hogy mit szeretne, s hogy mi az elképzelése. Kár elfojtani a kívánságait, mert ha nem kerülnek napvilágra, akkor csak csalódás forrása lehet és konfliktushoz vezethet. Bátran kockáztassa meg, hogy elmondja, hogy társa tudomására jusson. Minden csak a jó kommunikáció kérdése, ebben pedig nem szenved hiányt.

Rák (június 22.-július 22.)
A hétköznapokon felgyülemlett stresszt ne egymáson vezessék le, mert akkor a nem sok örömük lesz a közösen eltöltött időben. Fölösleges azért találkozniuk, hogy vitát vitára halmozzanak és a végén rossz szájízzel váljanak el egymástól. Nem könnyű a folyamatosan végzett munka után lazítani és leengedni, de meg kell próbálni. Minden csak gyakorlás kérdése. Lásson hozzá, menni fog.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Karrierépítése tölti ki a napjait és gondolatait is. Makacsul ragaszkodik ahhoz az elképzeléséhez, hogy addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Nem kíméli önmagát és a szervezetének nem hagy egy lélegzetvételnyi időt sem a regenerálódásra. Nemcsak a szerettei és a barátai hiányolják a társaságát, de a párja is szeretné többet látni. Vigyázzon, mert becsvágya magányossá teheti.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Már jó előre eltervezte a mai napját, de a szerettei olyan dolgokra akarják rávenni, amihez nem fűlik a foga. Általában hajlamos lemondani a vágyairól, és képtelen ellenállni, ha a szívére próbálnak hatni. Most azonban elhatározza, ha törik, ha szakad, akkor sem enged, még ha harag lesz belőle, akkor sem. A szívének nagyon kedves emberrel találkozik, és vele kettesben szeretne lenni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A szervezetlenség és a fejetlenség miatt felborulhat az erre a napra tervezett programja. Összefogásra van szükség, hogy minden zavartalanul haladjon a maga útján Viszont, ha mindenki megy a saját feje után, és csak a saját érdekét nézi, akkor nem sok jóra számíthat. Osszák meg a feladatokat a szeretteivel, hogy minél hamarább kihasználhassák a szabadnap adta örömöket.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Számtalan kihívással kerül szembe, de mivel nem egy ijedős fajta, keményen állja a sarat. Anyagi téren sincs oka az aggodalomra. Könnyedén veszi az akadályokat, de valahogy a szerelemben már kevésbé boldogul. Félreért dolgokat, és nehezen beszél arról, ami a szívét nyomja. Szívesen felcserélné a hivatásában elért sikereket, hogy a magánéletében megvalósíthassa álmait.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Kissé ellentmondásos a kapcsolata, olyan se veled, se nélküled, és ez az állapot nagyon elrontja a hangulatát. Maradna is meg menne is, de még nem tud dönteni, hogy mitévő legyen. Vágyik egy új és izgalmas kapcsolatra, ahol harmóniában élhet, és ahol a szenvedés helyett boldogságban élhet. Maga sem érti, hogy mi tartja vissza, valószínű a karma, ami szorosan hozzáköti.

Bak (december 22.-január 20.)
Olyan kedves családi meghívásnak kell eleget tennie, ami alól nem bújhat ki. Szíve szerint nem is tenné, mert szereti a meghitt eseményeket, de sajnos most komoly pénzösszeget is áldoznia kell rá. Pedig most minden fillérre égetően szüksége lenne, és fogalma sincs, hogy mitévő legyen. Szerencsésen minden megoldódik, mert ahol a legnagyobb a szükség, ott a segítség.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Ne ítéljen első látásra, mert kiszemeltjének viselkedése csak álca. Közel sem olyan magabiztos és szívtipró, mint ahogyan mutatja magát. Igaz, hogy a kisugárzása magnetikus, és a vonzereje szinte végzetes, de mindenki meghódítható. Nem kell szerepet játszania, a szokásos fegyvereit bevetni, csak adja önmagát. Őszintesége majd arra készteti, hogy ő is az legyen, álarc nélkül.

Halak (február 20. – március 20.)
Hibát hibára halmoz továbbra, folyton mellébeszél, amivel a kedvesét sikerül elbizonytalanítania. Viselkedése mostanában, mint az időjárás, kiszámíthatatlan. Titkolódzik és ködösít, mert féltékennyé szeretné tenni a párját. Nem a legjobb módszert választja, mert már így is megrendült a bizalma a kapcsolatukban. Legyen végre őszinte, mert könnyen fordítva sülhet el a fegyvere.

Exit mobile version