Home Szabadidő Bulvár Nagy veszekedéseket gerjesztettek a magyar sztárok fotói! Oszd meg!

Nagy veszekedéseket gerjesztettek a magyar sztárok fotói! Oszd meg!

A magyar celebek, sztárok többsége szinte naponta frissíti a közösségi oldalát, a rengeteg poszt között pedig felbukkannak olyan képek is, melyek nem aratnak osztatlan sikert.

Legutóbb Dér Heni tangás képe miatt ugrottak össze a rajongók az Instagramon, sokan beszóltak az énekesnőnek, mások a védelmére kelve mentek bele a vitába. Többek közt Tápai Szabina és Kulcsár Edina is posztolt már olyan képet, ami nem tetszett a rajongótábornak – mutatjuk, melyek voltak ezek!

Dér Heni

Az énekesnő a napokban egy különleges ruhadarabban pózolt az Instagramon: nadrágja fenékrésze hiányzik, így épp a tangáját mutatja a kamerának. A fotón sokan megbotránkoztak, és be is szóltak neki, míg másoknak tetszett a látvány, és a védelmére keltek.

„Ne haragudj, de egy kicsit túltolod már. Nem vagyok én se irigy, se féltékeny. Leírtam a véleményem, Számomra ez a kép közönséges” – írta egy kommentelő, de olyan is volt, aki aggodalmát fejezte ki.

magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva

https://www.instagram.com/p/BqnI31NhYQr/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

„Ne csodálkozzanak, ha élvezeti eszközként tekintenek rájuk a férfiak. Extrém, vad szettek. Ezzel csak felhívják magukra a sok beteg, perverz ember figyelmét. Csak ne járjon úgy, mint Pásztor Anna. Neki is majdnem az életébe került” – áll a poszt mellett.

Persze olyanok is akadnak, akiknek tetszik a szexi beállítás, többen írják, hogy gyönyörű az énekesnő, 10/10-es, remek formában van.

Kulcsár Edina

A modell pár hete egy olyan reklámfotót posztolt magáról, melyen egy hajnövesztő szert reklámoz teljesen kopaszon. Mint írta, neki is meg kellett barátkoznia a képpel, és arra kérte a rajongóit, hogy ne ijedjenek meg, ha meglátják így az újságokban. Sokan felháborodtak, amiért igent mondott a felkérésre.

https://www.instagram.com/p/BoribMrh1k3/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

A kommentelők nagy része megbotránkozott, többen azt írták, hogy nem kellett volna elvállalnia ezt a felkérést. „Hatalmas csalodás, hogy ehhez a nevedet adtad! Kivánom, hogy sose legyél kopasz, és ne keljen a hirdetett terméket használnod, mert, akkor rájössz majd, hogy a pénz nem boldogít!” – írta egyikük.

„Én az egészségügyben dolgozom, és ha te is jártál volna onkológián betegek között, biztos vagyok benne, hogy nem adtad volna az arcod ehhez a reklámhoz!” – áll egy másik bejegyzésben.

Tápai Szabina

A sportoló a napokban hozta világra második gyerekét, a terhesség alatt több fotósorozat is készült róla, melyekből büszkén tett közzé néhány részletet az oldalán. A képek közt volt olyan, ami miatt rengeteg támadás érte, bár sokan leírták, hogy milyen gyönyörű kismama, és büszke lehet rá a férje, Kucsera Gábor.

„Nem kismamához illő kép? Nem is értem, ilyen hogy jut eszébe bárkinek! Vagy velem van a gond, de én egy boldog nőt látok a képen, aki ezt a fotót majd büszkén megmutathatja a kislányának is!” – írta az egyik kommentelő.

https://www.instagram.com/p/Bn_0X-Ljujp/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Cinthya Dictator

A modell szereti megdöbbenteni rajongótáborát, és gyakran rukkol elő megosztó képekkel. Cinthya Dictator egyébként is nagyon vékony, fotóin pedig szereti ezt a tulajdonságát még inkább hangsúlyozni, így gyakran kapnak lehetőséget a beszólogatásra azok, akiknek ez nem tetszik.

https://www.instagram.com/p/BeU6gBPBq3L/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Többször egymásnak estek már a kommentelők a fotói alatt, sokan támadják, és túlzásnak érzik, hogy ennyire vékony, kiáll minden csontja. Az egyik tábor rendszerint ki van akadva, anorexiásnak hívja és csúfnak, másoknak pedig tetszik az alkata.

Hódi Pamela

Hódi Pamela egy félmeztelen fotóval akasztotta ki a rajongóit, a fotón háttal, bikinifelső nélkül látható – sokan teljesen odavoltak a látványtól, és nem győzték dicsérni, míg mások kifejezetten közönségesnek gondolták ezt a beállítást.

https://www.instagram.com/p/BpmK1XaHeWg/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

A kommentelők egy ponton már nem is Hódi Pamelát, hanem egymást kezdték el szidni, komoly veszekedések alakultak ki az oldalon.

Singh Viki

Az énekesnő is lenge öltözete miatt kapta a beszólásokat, egy sokak miatt túl szexire sikeredett képe miatt szóltak be neki a rajongói oldalán. Singh Viki is észrevette a támadó kommenteket fotója alatt, és úgy döntött, kiáll magáért: egy több képből álló Instagram-posztban mutatta meg, hogy szerinte a nők igenis felvállalhatják nőiességüket.

https://www.instagram.com/p/Bha8ZfLHDNd/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

„A világ leggyönyörűbb női… Ezeket a képeket azoknak küldöm, akik szerint azok a nők, akik vállalni merik nőiessegüket, mind égetni való boszorkányok!! Ezeken a képeken magukat felvállaló (nyilván ízléses keretek között), saját testüket szerető és ismerő, csodálatos, tehetséges és erős nőket láthatunk!!! Kérdem én… mi a baj ezzel????” – vetette fel a kérdést, amire természetesen ismét záporoztak a negatív kommentek.

Forrás: Origo.hu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version