Home Életmód Életmód hírek Müller Péter: Aki szeretetre vágyik, ismerőst keres

Müller Péter: Aki szeretetre vágyik, ismerőst keres

"Végre nem vagyok egyedül"FORRÁS: SHUTTERSTOCK

Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 323. rész.

Aki szeretetre vágyik, ismerőst keres. Ki az? Rejtély. De ha vele vagyok, nem érzem magam egyedül.

Ez a biztos jel! Hogy nem érzem magam egyedül! Sokan szerethetnek, barátok, barátnők, rokonok, bárki, ha nem oldják a magányomat, ha nem élem át azt a ritka érzést, hogy végre nem vagyok egyedül, nem kell félnem, nem kell várnom, nem kell fáznom, mert itt van velem, még akkor is, ha nem szól hozzám, ha csak mögöttem áll, vagy akár a másik szobában – ha ezt nem érzem, akkor az nem szeretet.

„Végre nem vagyok egyedül”FORRÁS: SHUTTERSTOCK

Vagy én, vagy ő – nem szeret. Az embernek nem jó egyedül.

És ez csak akkor oldódik, ha rátalál arra, akit keres.
Akit ismer – még akkor is, ha életében először látja.
Nemcsak szerelemről beszélek.
Igazi barátságnál is lehet így.
„Ne menj, maradj még!” mondom, s így is gondolom.
Vele repül az idő. Észre sem veszem. Mert „ismerős”. Másnál pedig lopva az órámra pillantok – mert „nem ismerős”. És ezen nem lehet változtatni.

Müller Péter író

Forrás: life.hu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version