A kedvelt sorozatból még összesen két évad van hátra: a 8. lesz az utolsó az HBO bejelentése szerint.

Most már biztos: a nyolcadik lesz az utolsó Trónok Harca évad

Idén mutatták be a sorozat 6. évadát, amelyet átlagban több mint 25 millióan néztek az HBO-n. A Trónok Harca 2011-ben indult, az alkotók jelenleg a 7. évadon dolgoznak, az csatorna bejelentése alapján az utolsó, zárószezon a 8. évad lesz. A Trónok Harca kivívta magának azt az elismerést, hogy az HBO legnézettebb sorozata volt, és az idei évben is a legtöbb, 23 jelölést kapta az amerikai televíziós akadémia díjaira.

scr2

A George R. R. Martin regényei alapján készülő sorozat 7. évada jövő nyáron kerül a képernyőkre, így a befejezés 2018-ra várható. Az még nem dőlt el, milyen hosszúra nyújtják még a sorozatot, a 8. évad epizódszámában még nem állapodtak meg – ezt Casey Bloys, az HBO programigazgatója mondta.

Ugyanakkor a két showrunner, David Benioff és D.B. Weiss aVariety-nek adott interjúban konkrétumokat fogalmazott meg: ott azt mondták egy 7 részes 7. évad és egy 6 részes 8. évad van még hátra a befejezésig.

scr1

Casey Bloys az amerikai televíziós kritikusok szövetségének nyári konferenciáján még azt is elmondta, nem kizárt, hogy a nyolcadik után egy mellékszálon folytatják a történetet – számolt be az Index.

Mit gondolsz erről? Szeretnéd, hogy ne érjen véget a sorozat 8. évaddal?

 

 

forrás: szeretlekmagyarország