10.8 C
Budapest
2022. október. 4. kedd

„Moslékszövetség, proletár rémálom” – A szexbotrány városában végleg kiborult a bili: áll a bál Győrben!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Keresztbefeküdt az ellenzéki összefogásnak a Jobbik győri szervezete, miután ma vezetőjük, Fodor Roland a Facebookon is kihirdette: kilépnek az önkormányzati választásra alakult ellenzéki összefogásból a városban, ahol – mint ismert – botrányos felvételekkel akarják lejáratni a polgármestert, Borkai Zsoltot. A Jobbik elítélte a visszalépést és győri tagjaik viselkedését, a győri alapszervezetüket felfüggesztették.

A kilépésről szóló Facebook-bejegyzés jól mutatja, hogy a győri Jobbik mit gondol valójában ellenzéki párttársairól:

ELJÖTT A VÁRT PILLANAT! KILÉPÜNK AZ ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁSBÓL! – írta ma reggel a Jobbik Győr és környéke Facebook-oldalán Fodor Roland.

“A mai napon mind a négy jobbikos jelölt visszalépett mint egyéni választókerületi képviselőjelölt. Az ellenzéki moslékszövetség elveszítette a képviselőjelöltjeinek negyedét és a minimális győzelmi esélyeit is. Kilépésünk hónapok óta tervezett volt” – írja, hozzátéve: nincs köze a „fideszes polgármestert ocsmány módon lejárató anyagokhoz”.

Joggal merül fel a kérdés: miért csatlakoztunk az elején ehhez a vállalhatatlan és elvtelen összellenzéki bohózathoz? Azért, mert tervünk szerint így a nemzetellenes baloldali pártok nem tudnak külön-külön frakciót alakítani az új közgyűlésben. Ehhez pedig szükséges volt pár hónapig belemennünk – minden jóérzésű polgár döbbenetére – ebbe a proletár rémálomba. Értelmes magyar ember nem támogathatja a gyurcsányista erők megerősödését sem Győrben, sem országosan. Úgy gondoljuk, hogy a magánéleti botrányba keveredett Borkai Zsoltot leváltani a teljesen alkalmatlan Glázer Tímeára és a gyomorforgató módon kampányoló bandájára, semmit sem javítana a város helyzetén. Csöbörből vödörbe esnénk. Ezért arra kérjük korábbi és jelenlegi szavazóinkat, hogy szavazzanak lelkiismeretük szerint civil és független jelöltekre, akik nem részesei ennek a pártpolitikai őrületnek, akiknek valóban Győr a legfontosabb. Mi is így fogunk tenni.

Kérdés, lesz-e erre lehetőségük, mivel a Jobbik közben közleményt adott ki arról, hogy elítélik győri tagjaik visszalépését, és etikai eljárást kezdeményeznek ellenük, tagságukat pedig felfüggesztik.

A helyi jobbikos vezető egyébként a posztjában utóiratként elnézést kér – ahogy ő fogalmaz – mindazoktól:

Akik az elmúlt pár hónapban csalódottan azt hihették, hogy képesek lennénk egy teljesen alkalmatlan DK-s polgármesterjelölt mögé beállni, aki még a -ba, -be és a -ban, -ben határozó ragokat sem tudja helyesen használni.

A Jobbik Győri Alapszervezete ráadásul saját pártja vezetőségének is üzent, elég kemény hangnemben.

Azt, hogy a jobbik novemberi tisztújító kongresszusán csakis olyan elnökséget fognak támogatni, amelyik nem köt szövetsége „kommunistákkal”.

A poszthoz egyébként tartozik egy kép is a Jobbik alapító okiratából származó idézettel, amelyben az áll, hogy:

„A Jobbik előtt álló elsődleges feladat a kommunista utódpárt és a vele összeforrt szélsőséges liberálisok eltávolítása a politikai hatalomból”.

A Jobbik közleménye a történtekről:

A Jobbik elítéli tagjai visszalépését és továbbra is a győri ellenzéki együttműködést támogatja.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom határozottan elítéli, hogy 4 tagja visszalépett a közös ellenzéki képviselő-jelöltségtől Győrben. Az országos elnökség ma reggeli döntése alapján a győri alapszervezet működése felfüggesztésre került, a négy visszalépő képviselőjelölt összes párton belüli tisztségéből visszahívásra került és etikai eljárás indult velük szemben.

Azokon a településeken, ahol a jobbikos tagság az ellenzéki együttműködésben való indulás mellett döntött, a Jobbik továbbra is tartja magát a megállapodásokhoz, így Győrben is arra kéri a szimpatizánsait, hogy az ellenzéki együttműködés jelöltjeit támogassák az október 13-ai választáson.

Forrás: Blikk.hu

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Indonézia után – a futballtörténet legszörnyűbb stadionkatasztrófái

A hétvégi indonéziai, szurkolók okozta katasztrófa, amely már az eddigi ismeretek szerint is legalább 174 halálos áldozatot követelt,...

Milyen pozitív hatásai lehetnek a kaszinóknak a gazdaságra?

A szerencsejáték egyre nagyobb iparággá válik, és ma már általánosan elfogadott tény, hogy a kaszinók számos szempontot figyelembe...

Kiraboltak egy gyereket Kaposváron

Fiatal felnőtt rabolt ki egy kiskorút Kaposváron. Az ügy adatai alapján az akkor még ismeretlen tettes szeptember 29-én délután...

Orbán Viktor: Épségben át kell vinni a hazát a túlpartra..

Ki kell bírni a próbatételeket és "épségben át kell vinnünk hazánkat a túlsó partra, egymásba kapaszkodva és bízva...