Kezdőlap Főhírek Belföldi hírek Morvai Krisztina lerántotta a leplet Soros brüsszeli boszorkánykonyhájáról (A cikk videót tartalmaz)

Morvai Krisztina lerántotta a leplet Soros brüsszeli boszorkánykonyhájáról (A cikk videót tartalmaz)

Fotó: MTI Fotóbank

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Így harcolnak együtt Sorosék Brüsszellel, hogy lejárassák Magyarországot.

Fotó: MTI Fotóbank

Hátborzongató dolog testközelből látni azokat a visszataszító trükköket, hazugságokat, ocsmányságokat, amelyeket „bedobnak” a Soros-szervezetekkel kéz a kézben működő brüsszeli döntéshozók a Magyarországgal szembeni eljárások során”

– írja Morvai Krisztina független EP-képviselő.

Minden józan ember tudja, hogy az úgynevezett „hetes cikkely” szerinti eljárás azért indult el hazánk és Lengyelország ellen, mert nem vagyunk hajlandóak a migránsok tömeges befogadására és a nemzeti függetlenségünkről történő lemondásra az Európai Egyesült Államok megalapítása érdekében.”

Morvai Krisztina most egy videóban rántotta le a leplet arról, hogy hogyan zajlik egy ilyen eljárás.

Így gyűjtik és hamisítják az információt jelentéseikhez a brüsszeli bürokraták a Soros-hálózat segítségével:

Morvai Krisztina a videóban egy konkrét példa segítségével ad betekintést a brüsszeli (és a Soros-birodalombéli) boszorkánykonyhákba. A felvétel 2018. május 25-én az Adler Kávézóban készült, a Budaörsi Polgári Kaszinó által szervezett beszélgetésen.

Forrás: 888.hu

 


Exit mobile version