Rajongói saját közösségi média-felületén már rajtakaphatták Mihalik Enikőt, a világhírű német-guatemalai fotós Byron Mollinedoval és egy üveg kólával a márka új kampányfotózásának díszletében. A poszthoz fűzött hashtageknek hála nem titok többé, hogy ő lesz a cég új kampányának arca.

A szexi szupermodell minden férfi szívét megdobogtatja képeivel, de a női rajongóknak is kedvez kedvenc üdítőital márkánk: az ikonikus üveggel pózol „A Dal 2016” nyertese, Freddie is. A fülledt hangulatú kampányfotók pár héten belül lesznek láthatóak!

Mihalik Enikő és Freddie a kóla új arcai

Ritka pillanatot kapott lencsevégre április elején a főként Párizsban, Londonban és régebben New Yorkban, valamint Milánóban dolgozó divatfotós, Byron Mollinedo: hazánk büszkesége, a nemzetközi kifutókon ismert Mihalik Enikő egy budapesti bárban kapcsolódik ki. A csábító pillantásokat megörökítő képeket a kampány indulásakor, május elején láthatjuk majd teljes egészükben.

Velük tartott „A Dal 2016” győztese, Freddie is. Fehérvári Gábor Alfréd testre feszülő atlétában és laza farmerben, gitárja társaságában fogyasztotta kedvenc üdítőjét, miközben Byron Mollinedo fotózta őt. A sármos énekes a kampányképeken egyedül lesz látható, de társaságban is az üdítővel ünnepel: szereti, ha egy stúdióban töltött nap után „felszisszenthet” egy kólát, és együtt ünnepelhet egy sikeres projektet a zenésztársakkal.