Szabi a keresztneve a fiatalembernek, aki pontos, megbízható, minőségi technikai háttérrel rendelkezik, és ne feledjük a legfontosabbat, egyedi kedvezményt ad bármilyen összegből, ha bemondod mikor telefonálsz neki, vagy megírod, ha ìrsz neki erre az email címre, hogy a Hírmagazin.eu Online Médián láttad a telefonszámát és/vagy az email címét!

20240611 205413
NIMRÓD Autómentés – munka közben

Ne feledd, ha gazdag vagy, vagy ha szegény, amit fizetsz nem lesz több vagy kevesebb, mert az árak nem tőled függenek, hanem olyan tényezőktől, mint pl. a jármű súlya, állapota, a megtett km a telephelytöl a célállomásig és vissza, és az egyedi kedvezmény.

Szakértelem, tisztességes tájékoztatás, a tájékoztatott árak stabilitása, emberközpontú hozzáállás. Leírni nem lehet úgy, ahogyan az a valóságban kinéz! Próbáld ki egyszer, és mindig Őt fogod keresni!

20240611 205449
NIMRÓD Autómentés – munka közben

Akkor még egyszer az adatok:

Keresztneve: Szabi;
Telefonszáma: +36 70 362 7111;
Email címe: [email protected]

Legyen szerencséd, soha ne kelljen autómentő, de ha kell, csak Szabit hívd, mert egyértelmű, egyszerű és okos tájékoztatásban lesz részed, és a telefonban vagy email tájékoztatásban bemondott vagy leírt díj prognosztizált, azaz „menet közben” nem változik meg!

20240611 205503
NIMRÓD Autómentés – munka közben

Megkérdezem tőled: hallottad hogy mások mennyiért mentenek és segítenek helyszínen? .. Sajnos horrorisztikus árak vannak, tehát ilyen árakkal, ami a Te szívedet is „melengeti”, máshol biztos nem találkozol! .. Ha egyszer igénybe veszed Szabi szolgáltatásait, mindig őt fogod hívni. .. Hírmagazin.eu

Most pedig nézzük meg, hogy a szakemberek hogyan mutatkoznak be, és hogyan jellemzik a NIMRÓD Autómentés szolgáltatásukat!

Nimród Autómentés Budapest egyik legmegbízhatóbb autómentő szolgáltatása, amely 0-24 órában áll az ügyfelek rendelkezésére. Szolgáltatásaik között szerepel az autómentés, pótkerékcsere, mobil gumiszervíz, műszaki mentés és bikázás!

20240610 073835
NIMRÓD Autómentés – eszköz

Kiemelkedő szolgáltatásuk a gyorsaság és a megbízhatóság; a Dél-Pesti régióban és vonzáskörzetében akár 30 percen belül a helyszínre érkeznek.

A Nimród Autómentés csapata professzionális és tapasztalt, amit a gyors és hatékony segítségnyújtásuk is bizonyít. Az autómentés mellett vállalnak autószállítást is, legyen szó balesetben sérült vagy műszaki hibás járművekről.

A szolgáltatásuk terjedelme Budapest, Vecsés, Gyál és az M0, M4, M5, M6 autópálya vonalára is kiterjed.

A Nimród Autómentés elkötelezett amellett, hogy ügyfelei a lehető leggyorsabban és legbiztonságosabban folytathassák útjukat. A szolgáltatásukat igénybe vevők biztosak lehetnek abban, hogy a legjobb kezekben van járművük, és hogy a szolgáltatás minden aspektusában a legmagasabb színvonalat kapják.

Összefoglalva, a Nimród Autómentés Budapest egyik legelismertebb autómentő szolgáltatása, amely kiemelkedik gyorsaságával, megbízhatóságával és széleskörű szolgáltatásaival. Ha Ön is olyan autómentő szolgáltatást keres, amelyre bármikor számíthat, a Nimród Autómentés tökéletes választás lehet.

A szolgáltatás 5 fő szállítását is tudja vállalni, azaz amennyiben a menteni szükséges járműben öten utaztak, mindenkit el tud szállítani a Nimród Autómentés!

Az alábbiakban bemutatom, miért ők a legjobbak az autómentés terén!

20240611 205357 1
NIMRÓD Autómentés – munka közben

Gyorsaság: A Nimród Autómentés csapata garantálja a 30 percen belüli kiszállást a Dél-Pesti régióban és vonzáskörzetében.

Széleskörű szolgáltatások: Nem csak autómentéssel, hanem helyszíni szereléssel is foglalkoznak, beleértve a mobil szervizt, pótkerékcseret, és a mobil gumiszervizt.

Szakértelem: Több éves tapasztalattal rendelkeznek, és egy szakszerű autómentési eljárási folyamatot dolgoztak ki, ami biztosítja a gyors és hatékony segítségnyújtást.

Ügyfélközpontúság: Ismerik a leggyorsabb útvonalakat, és tudják, hogyan kell bánni a bajba jutott ügyfelekkel, akik autómentésre szorulnak.

Komplex segítségnyújtás: Az általános problémák mellett, mint például bikázás vagy pótkerék felszerelése, komolyabb helyszíni javításokat is vállalnak, mint például generátor, önindító csere, szíjhajtás javítás, vízcsövek cseréje és javítása, vízhűtő csere, üzemanyag szivattyú csere, félretankolás javítása, akkucsere készletről, diagnosztika.

Non-stop elérhetőség: Az év minden napján non-stop elérhetőek, így baleset vagy műszaki hiba esetén azonnal számíthat rájuk.

Megbízhatóság: Profi autómentő csapatuk van, akikre bármikor számíthat, ha bajba kerül útközben.

20240611 205516 1
20240611 205516 1

Kényelmes fizetési lehetőségek: Akár kártyás fizetési lehetőséget is biztosítanak. Ezek a fő okok, amiért a Nimród Autómentés kiemelkedik a versenytársak közül, és miért ők a legjobb választás, ha autómentésre van szüksége Budapest területén és az M0, M4 autópályák mentén.

A felsorolt szolgáltatások és előnyök biztosítják, hogy a Nimród Autómentés a legmegbízhatóbb és leggyorsabb segítséget nyújtja az Ön számára!

Bottyán Szabolcs, a Nimród Autómentés alapítója, az autómentési szolgáltatások terén elért kiemelkedő sikereiről ismert. Szakmai hozzáértése és elkötelezettsége révén vált a Nimród Autómentés Budapest egyik legmegbízhatóbb autómentő szolgáltatásává.

Szabolcs ügyfélorientált megközelítése és a szolgáltatás minőségére való folyamatos figyelme biztosítja, hogy a cég gyors és hatékony segítséget nyújtson az autósoknak.

Szabolcs karrierje az autóiparban kezdődött, ahol mélyreható ismereteket szerzett a járművek működéséről és karbantartásáról. Ez a tudás alapozta meg későbbi vállalkozását, amelyet azzal a céllal hozott létre, hogy segítséget nyújtson az úton bajba jutott autósoknak.

20240611 205651
NIMRÓD Autómentés – munka közben

A Nimród Autómentés szolgáltatásai közé tartozik az autómentés, autószállítás, műszaki mentés, pótkerékcsere és mobil gumiszervíz.

Szabolcs üzleti filozófiája mindig is az volt, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa ügyfeleinek. Ez a hozzáállás tükröződik a cég gyors reagálásában és a munkatársak magas szintű szakértelmében.

A Nimród Autómentés csapata képzett szakemberekből áll, akik készen állnak arra, hogy bármilyen helyzetben segítséget nyújtsanak. A vállalkozás sikerének kulcsa Szabolcs vezetői képességeiben és az általa kialakított erős csapatmunkában rejlik.

A Nimród Autómentés hírnevét a megbízhatóság, a gyorsaság és a szolgáltatások széles skálája alapozza meg, amelyek mind Szabolcs elkötelezettségének és vezetői látomásának köszönhetőek.

Szabolcs és a Nimród Autómentés elkötelezetten dolgozik azon, hogy a legmagasabb színvonalú autómentési szolgáltatásokat nyújtsa, és folyamatosan törekszik arra, hogy bővítse szolgáltatásait és tovább fejlessze a cég infrastruktúráját. A Nimród Autómentés így nem csak Budapest, hanem a környező települések és autópályák megbízható segítője is.

20240610 073851
NIMRÓD Autómentés – eszköz

Összességében Bottyán Szabolcs a Nimród Autómentés alapítójaként olyan vállalkozást hozott létre, amely a magas színvonalú szolgáltatásokkal és az ügyfelek iránti elkötelezettséggel vált az autómentési ipar egyik meghatározó szereplőjévé.

Képen a Szabi Mercedes típusú autómentője ( van neki több is!);

Forrás

#szabi , #autómentés , #helyszínisegítség , #budapest , #főváros , #vonzáskörzete , #vidék , #pontos , #megbízható , #jedvezmények , #miavéleményed , #monddmegte , #tiktok , #hirmagazin ,

Hirmagazin.eu