Home Szabadidő Bulvár Mi történt? Teljesen megbolondult Győzike? (A cikk videókat tartalmaz) Oszd meg!

Mi történt? Teljesen megbolondult Győzike? (A cikk videókat tartalmaz) Oszd meg!

Először egy ágyban hempergett Baukóval, amint az alábbi videóban is láthatjátok, aztán a TV-nézőknek jósolt! … Hmm ….

Győzike fetreng

A képsorokon jól látható, ahogy Baukó Éva teljes lendülettel ugrik az ágyba, ahol Győzike már ott hever.

https://www.facebook.com/VVEvaOfficial/videos/454488915074879/

Éva mindezt a közösségi oldalára tette fel, mégpedig abból az alkalomból, hogy a Való Villa hamarosan megnyitja kapuit a beköltözők előtt. Az épület már készen áll, sőt a háttérműsor két vezetője, Éva és Győző már ki is próbálhatta az egyik ágyat. A képek alapján egyébként a villa ebben a szezonban kissé sötét színezetet kapott, első ránézésre a falak mintha a csillagos eget idéznék, legalábbis ebben a helyiségben.

Győzike jósol

A vasárnap esti BeleValóVilág műsorában Győzike fogadta a nézőket, majd egy Padre nevezetű jós bőrébe bújt. Telefonálni is lehetett neki, és bármilyen kérdésre megadta a választ, na, de nem akárhogy.

Az első betelefonáló kérdése az volt, kit hív majd ki Csoki szerdán, illetve ki tér vissza a villába vasárnap. Győző ekkor – jós lévén – a jósgömbre tette a kezét, a teste remegni kezdett, majd azon nyomban kibökte a választ. Jóslata szerint Csoki Ginut hívja ki párbajra, aztán pedig 73%-17% lesz az állás Csoki javára. Nos, bárhogy is számoljuk, így nem jön össze a 100%.

Íme az elképesztő videó, amelyben Győzike, mint egy igazi jós, hablatyol össze-vissza:

http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/teljesen-megbolondult-gyozike/95mb7jf

Forrás: Blikk

 

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version