Kökény Dani boldogsága határtalan, hiszen ő nyerte meg a Sztárban Sztár leszek! legújabb szériáját, és ezzel együtt 10 millió forintot.

A pénzt azonban eddig még nem kapta meg, aminek nyomós oka van. Most elárulta, mikor juthat hozzá az összeghez.

Kökény Dani nyerte a Sztárban Sztár leszek! harmadik évadát, ezzel pedig a 10 millió forintos fődíjat is. A 17 éves fiú a győzelme után elmondta, szeretné beindítani a karrierjét, illetve támogatni a szeretteit, és visszaadni valamit abból, amit az évek során a családjától kapott. Igen ám, de úgy néz ki, a jókora összeg még nem érkezett meg hozzájuk és hosszabb folyamat lesz, mire bezsebelheti.

Erről Te sem maradhatsz le!

Még nem kaptam meg a nyereményemet, mert az esetemben kicsit bonyolultabb az eljárás. Mivel fiatalkorú vagyok, több kérdés is felmerült. Például, hogy kinek is utalják az összeget, hogy ki kezelje a pénzt, amíg nem leszek nagykorú. Többek között ezért döntöttem úgy, hogy kivárom a tizennyolcadik születésnapomat, és akkor már minden gördülékenyen mehet a maga útján. Február 12-én lesz a születésnapom, szóval már nem kell sokat várnom

– részletezte az esetet a fiatal tehetség, aki a műsor óta saját koncerteket ad, és ezáltal tudta finanszírozni önerőből a karácsonyt is.

Kiemelte, hogy a jövőben sem akar leállni az énekléssel:

„Valóban vannak fellépéseim, szilveszterkor is volt egy bulim. Idén már a lemezszerződésemet is felhasználhatom, és írhatok saját dalokat. Annyit elárulhatok, hogy jelenleg egy nagyon különleges produkcióra készülök, de azt a számot nem egyedül komponálom. Ennél többet még nem mondanék róla” – jegyezte meg a Borsnak Dani, aki továbbá arra törekszik, hogy hosszú távon is megélhetést és lakhatást biztosítson a családjának.

Forrás nyomán

Hirmagazin.eu