Majdnem tragédiába fulladt egy forgatás, amikor súlyosan megsérült a műsorvezető.

Kandász Andrea és Cseke Katinka egy párosként küzdöttek a MasterChef VIP 2 műsorában, ahol 15 perc állt a rendelkezésükre, hogy két és fél kiló krumplit megpucoljanak és legyaluljanak.

A feladat közben Andi kezéből kicsúszott a mandolinos szeletelő egyik eleme, amivel rászorította a krumplit a szerkezetre, majd azzal a lendülettel belenyúlt a pengébe. A műsorvezető több helyen is megvágta magát, ezért sürgős ellátásra szorult.

„Ezúttal külső helyszínen forgattunk, ahol az volt a feladat, hogy adott időn belül minél több krumplit reszeljünk le párban. Nálunk otthon ezt a feladatot mindig Feri látja el, mert én biztos, hogy lereszelem az ujjamat. A helyzeten az sem segített, hogy Katinkával kerültem párba, aki szintén ezzel a problémával küzdött. Végül megpróbáltam a lehetetlent, és meg is lett az eredménye…” – kezdte a Ripostnak Andi. A műsorvezető sérülése ráadásul annyira súlyos volt, hogy a stáb orvosa mellett Győrfi Pál is a segítségére sietett.

„Nem sokon múlt, hogy levágjam az ujjamat. De nem csak én jártam így, Biró Ica is megvágta a saját ujjpercét. Az én sérülésem viszont olyan súlyos volt, hogy az orvos úgy döntött, a helyszínen megkezdi az ellátást. Végül kiderült, hogy ez nem lesz elég, így mentővel elvittek minket az ügyeletre, ahol összevarrták az ujjunkat. Az is szóba került, hogy akár a versenyt sem tudjuk folytatni” – mondta Andi. A versenyzők további sorsát végigkövethetjük a Masterchef VIP csütörtöki adásában.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Blikk