Home Életmód Egészség - betegség Mi mindenre jó? .. Áfonya tea..

Mi mindenre jó? .. Áfonya tea..

xn--tzegfonya-31a24j.hu

Az áfonya, különösen a tőzegáfonya, jótékony hatású lehet a felfázás kezelésében.

A tőzegáfonya számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, és gazdag jótékony növényi vegyületekben. Ezek közül néhány segíthet megelőzni a húgyúti fertőzéseket1.

A tőzegáfonya az egyik leghatékonyabb természetes gyógymód a felfázásra.

A tőzegáfonyában jelen lévő A típusú proantocianidinek (PAC) megakadályozzák az E. coli megtapadását a húgyhólyag és a húgyutak belsejében, így az nem tud tovább szaporodni és kellemetlen tüneteket okozni. Számos tanulmány bizonyította, hogy az áfonyalé fogyasztása vagy tőzegáfonya-kiegészítők szedése csökkentheti az húgyúti fertőzések kockázatát mind a gyermekek, mind a felnőttek esetében.

Az áfonyatea tehát jó választás lehet a felfázás megelőzésére és kezelésére. Azonban mindig konzultáljon orvosával, mielőtt új kezelési módszert alkalmazna.

SKYTING MAGAZIN

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version