A hírekkel ellentétben nincs már háború Damu Roland és neje, Edina között, mégis elkerülhetetlen a válás.

Menthetetlen Damuék házassága
kép: Damu Roland könyvbemutató

Most már biztos, hogy csonka családban fog felnőni a kis Damu Maja, akiért egy ország szurkolt, hogy egészségesen jöjjön a világra, és ne szenvedjen kárt anyja alkoholproblémája miatt. Nemrég még újságcikkekben üzengetett egymásnak a színész és felesége, utóbbi a lapokból tudta meg azt is, hogy férje szakított vele – írja a Bors.

Edina akkor még bízott benne, hogy jól alakulhat a kapcsolatuk, szerette volna visszakapni Rolandot, le akarta tenni a poharat, hogy boldog családként éljenek. Álma szertefoszlott, ma már elfogadta, hogy ha vissza is kapja lányát, akkor egyedülálló anyaként kell boldogulnia. A hírekkel ellentétben amint lehetősége lesz, rohan a nővérénél nevelkedő kislányához. Akárhányszor keresték telefonon, mindig Maja társaságában volt. Mint a Borsnak el­mondta, bár Damuval rendeződött a kapcsolatuk, a sok sérelem miatt a szerelmet már nem lehet visszahozni.

– Jóban vagyunk a férjemmel, remek apa, sok időt tölt a kislányunkkal. Én is jó anya akarok lenni, nehézségeim vannak, ezt tudom, de legalább már van célom! Kibékültünk, nem tudok és nem is akarok rá rosszat mondani, ami elmúlt, az elmúlt, de így is válni fogunk. A szeretet legalább megmarad – magyarázta Edina, akivel férje egyetért.

A színész is úgy véli, hogy a házasságuknak ugyan vége, de mivel van egy közös gyermekük, mindenképpen meg kell bocsátaniuk egymásnak mindent, és csak Majára kell koncentrálniuk.

– Igaz, hogy a feleségem és köztem elszakadt a házasság köteléke, de Edina a kislányom édesanyja. Követett el hibákat. De melyikünk nem? Az ítélkezés Isten dolga, ahogyan ő megbocsátott nekünk, mi is bocsássunk meg egymásnak – magyarázta rajongóinak Damu a Facebookon.

 

forrás: anna.hu