Menekültek szállásának ablakát dobták be téglával

Dátum:

Nyomozást indított a rendőrség.

Mint az a police.hu oldalon megjelent közleményből kiderül, Ostffyasszonyfán 2022. április 1-jén este fél tíz körül egy egyelőre ismeretlen elkövető egy kisméretű téglával bedobta egy önkormányzati tulajdonú ingatlan első emeleti konyhaablakát. Személyi sérülés nem történt

A Kossuth utcai ingatlanban a helyi önkormányzat Ukrajnából menekülőket – három nőt, három férfit és négy gyermeket – szállásolt el. Az ukrán-magyar kettős állampolgárok 2022. március 31-én érkeztek a településre.

Az ügyben a Celldömölki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást.

Nyitókép: Pixabay

police, infostart

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Megosztás:

Weblap4u weboldal karbantartás

Népszerű

További hasonló
Related

Itt a legújabb NAV-lista: ők trükköznek az alkalmazottak bejelentésével

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján rendszeresen közzéteszi...

OTP: A legújabb, néhány napja keringő átverés e-mail útján terjed..

Nem először, és bizonyára nem is utoljára szemelték ki...

Megtalálták a dunai hajóbaleset negyedik áldozatának holttestét

Megtalálták a Verőcénél történt hajóbaleset negyedik áldozatának holttestét –...

Mészárlás a Római-parton

A Fővárosi Önkormányzat tájépítészeti osztályvezetője szerint az érintett fák...
Megszakítás