Véget ért a Magyarország Szépe 2024-es döntője, a Duna élő showműsorában 15 lány mérkőzött meg egymással. Megvan a győztes, aki nemcsak a Magyarország Szépe címet birtokolhatja egy évig, de hazánkat is képviselheti a Miss World világversenyen.

A széségverseny – galéria

Egy hónapos felkészülés után nagyszabású show-val zárult a Magyarország Szépe szépségverseny, a döntőt a Duna élőben közvetítette vasárnap este. A fináléba 15 lány – Cseh Jázmin, Csipak Zsuzsanna, Geiger Zsanett, Grósz Adél, Hamikus Renáta, Haszonics Dóra, Horváth Alexandra, Kassai Angéla, Katzenbach Andrea, Kiss Kamilla, Lárencz Júlia, Mocsári Dóra, Neer Laura, Szivos Dalma Rebeka, Vajda Mercédesz – jutott be, közülük került ki a győztes.

A közönségdíjas, vagyis a tévénézők kedvence Grósz Adél lett (miközben korábban az Origo olvasói is szavaztak), a Miss Charity díjat Kiss Kamilla kapta, a szépségkirálynőt és az udvarhölgyeket azonban szakmai zsűri választotta ki – amelyben többek között Rogán-Gaál Cecília, Sarka Kata, Kulcsár Edina, Kautzky Armand és Hajas László, valamint a Magyarország Szépe 2023-as nyertese, Hacsi Boglárka, illetve zsűrielnökként Jákob Zoltán is helyet foglalt.

Magyarország Szépe: Katzenbach Andrea

Az este során a 15 döntős lány négy különböző szettben lépett kifutóra. A fitt tourban a legendás Aranycsapat újragondolt mezét viselték a finalisták, a kreatív tourban pedig minden lányon egy-egy magyar divattervező esküvő ihlette ruhakölteménye volt látható. A nemzeti touron a Winona Couture erre az alkalomra készített, nemzeti motívumokkal díszített szettjeit, míg az estélyi ruhás bevonuláson Richard Demeter darabjait láthatták a nézők.

Az est házigazdái Rókusfalvy Lili és Kárász Róbert voltak, akik alkalmanként neves közreműködőket is a színpadra szólítottak. Extra produkcióként Csepregi Éva és Végvári Ádám a Neoton Família több legendás slágerét is előadta, miközben három tourban DJ-zett Péterffy Lili „Lelle”, a feltörekvő tehetség, LuvOli pedig Kállay-Saunders Andrással készült dalpremierre.

A szakmai zsűri pontszámai alapján a négy tour után már csak öt lány maradt versenyben: a döntő végén Katzenbach Andrea, Horváth Alexandra, Kiss Kamilla, Szivos Dalma Rebeka és Cseh Jázmin állt a színpadon.

A közönségdíjas Grósz Adél – galéria

Végül a második udvarhölgy Horváth Alexandra, az első udvarhölgy pedig Cseh Jázmin lett.

A Magyarország Szépe címet Katzenbach Andrea birtokolhatja

egy évig, miközben ő képviseli majd hazánkat a Miss World világversenyen is, és egyéb felajánlott nyereményekkel is gazdagodott.

A Miss World 73 éve a világ egyik legismertebb és legnívósabb szépségversenye. A legutóbbi, 71. nemzetközi finálét az indiai Mumbaiban tartották, ahol a cseh szépségkirálynőt, Krystyna Pyszkovát választották a világ legszebb nőjévé, az első udvarhölgye pedig Yasmina Zaytoun lett Libanonból.

Kép és forrás

#magyarországszépe#szépségverseny#missworld#misshungary#katzenbachandrea#miavéleményed#monddmegte#tiktok#hirmagazin,

Hirmagazin.eu