Home Tudástár Technika, kommunikáció Megszűnik a Google egyik fontos szolgáltatása: ez sokakat érint

Megszűnik a Google egyik fontos szolgáltatása: ez sokakat érint

opera pillanatfelvétel 2023 09 28 044934 www.blikk.hu
2024-ben megszűnik a Google Podcasts / Fotó: Northfoto

Újabb szolgáltatásának int búcsút a Google: 2024-ben megszűnik a Google Podcasts.

A jövőben a YouTube Musicba gyúrja podcastos tartalmait is a Google, így az önálló alkalmazás rövidesen megszűnik.

A felhasználókhoz eljuttatott tájékoztatóból kiderült, hogy év végéig a podcastok továbbra is rendelkezésre állnak a YouTube Music szolgáltatásban, 2024 első néhány hónapjában pedig elkezdenek bevezetni olyan eszközöket, amelyek segítségével átvihetők lesznek a podcastfeliratkozások a Google Podcasts szolgáltatásból máshova.

A YouTube Musicon ugyanúgy lehet majd hallgatni a podcastokat, mint a megszűnő szolgáltatásban, előfizetésre nincs szükség.

A YouTube Music helyett a Google Takeout segítségével ugyanakkor továbbra is lehetőség van a podcastfeliratkozásainkat tartalmazó fájl letöltésére, ezt pedig fel lehet tölteni egy másik appba, amely támogatja az ilyen fájlok importálását.

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version