Home Főhírek Külföld Megszólalásig egyforma négyesikreknek adott életet az anyuka – Világszerte csupán 72 ilyen...

Megszólalásig egyforma négyesikreknek adott életet az anyuka – Világszerte csupán 72 ilyen eset volt eddig

Megszólalásig egyforma négyesikrei születtek! Világszerte csupán 72 ilyen eset volt eddig!

2020 márciusában a texasi Jenny Marr-nak hihetetlen csodában volt része. A 36 éves anyuka egyforma négyes ikreknek adott élete, világszerte csak 72 ilyen eset volt eddig. A négyesikrek születésének valószínűsége körülbelül 1:11 millióhoz vagy 1:15 millióhoz. Jenny és Chris családja egyszerre 4 új taggal bővült.

Még több külföldi hír

2019 novemberében Jenny nőgyógyásza az ultrahangvizsgálat során közölte vele, hogy hármasikrei lesznek. Két hét múlva a következő vizsgálaton kiderült, hogy tulajdonképpen nem három, hanem négy babával bővül a család.

Megszólalásig egyforma négyesikreknek adott életet az anyuka - Világszerte csupán 72 ilyen eset volt eddig
Fotó: themarrthemerrier/Instagram

“Nem merek 2 hét után eljönni újabb ellenőrzésre, lehet, hogy addigra már nem 4, hanem 5 kisbaba lesz” – mondta Jenny viccesen.

Még több külföldi hír

A várandósság zökkenőmentesen zajlott, a 4 fiú – Harrison (1,77 kg), Hardy (1,19 kg), Henry (1,97 kg) és Hudson (0,878 kg) egészségesen érkezett a világra. A kicsik a születésük után további megfigyelés miatt még 10 hétig a kórházban maradtak.

Fotó: themarrthemerrier/Instagram

A 4 baba nevelése meglehetősen nehéz és időigényes. A szülők elmondták, hogy hetente 300 dollárt költenek ételre, naponta hatszor cserélik a 4 baba pelenkáját. Jenny azt is bevallotta, hogy van amikor ő maga is összekeveri őket. A napjait teljes egészében kitölti a fiúk etetése, pelenkázása és elaltatása.

Még több külföldi hír

A négyesikrek mostanra már elmúltak egy évesek, szépek, vidámak, egészségesek, imádnak együtt játszani. Elég csak rájuk nézni, és minden stressz, aggodalom elmúlik.

Fotó: themarrthemerrier/Instagram

Fotók: themarrthemerrier/Instagram

filatropikum

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version