36.1 C
Budapest
2022. augusztus. 18. csütörtök

Megölték Ukrajnában az orosz katonák brutális meggyilkolásában részt vevő grúz zsoldosokat

Dátum:

Megosztás:

Ukrajnában megölték az orosz katonák brutális kínzásában és meggyilkolásában részt vevő grúz zsoldosokat – jelentette hétfőn az orosz védelmi minisztériumra hivatkozva a RIA Novosztyi.

Közölték, hogy az orosz egységek előző nap a Luganszki Népköztársaságban lévő liszicsanszki olajfinomítótól három kilométerre zajló harcok során felszámoltak két, összesen 14 külföldiből álló szabotázs- és felderítő csoportot.

 “AZ ELSŐ CSOPORT “NEMZETKÖZI” VOLT, ÉS KÜLÖNBÖZŐ EURÓPAI ÁLLAMOK POLGÁRAIBÓL ÁLLT. A MÁSODIKBAN CSAK GRÚZIAI ZSOLDOSOK VOLTAK, AKIK AZ ÚGYNEVEZETT “GRÚZ LÉGIÓ” RÉSZÉT KÉPEZTÉK” – KÖZÖLTE A MINISZTÉRIUM.

Hangsúlyozták, hogy elsősorban bűnözők harcolnak e banditaalakulat soraiban.

A megölt fegyveresek részt vettek “orosz katonák brutális megkínzásában és meggyilkolásában Kijev közelében idén márciusban”.

“Az orosz védelmi minisztériumnak információi vannak minden olyan zsoldosról, aki részt vett katonáink bántalmazásában és meggyilkolásában. Megtaláltuk és megbüntettük őket” – közölték.

Április közepén az ukrán Verhovna Rada parlamenti képviselője, Olekszij Honcsarenko videoüzenetet rögzített Giorgi Baramidze volt grúz parlamenti alelnökkel, aki azt mondta, hogy Grúziából mintegy 400 zsoldos érkezett Ukrajnába.

Az orosz Nyomozó Bizottság a maga részéről azt közölte, hogy az ügynökség azonosította a “grúz légió” minden tagját.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ha lecserélnénk a lézernyomtatókat, 2025-ig 1300 millió kg szén-dioxidot takarítanánk meg

Az üzleti tintasugaras nyomtató a pénztárcánkat és a környezetet is kíméli A legfontosabb - és legérdekesebb hírek itt! Kattints...

Hamar vígasztalódott: Nádai Anikó exférjének az oldalán tűnt fel Berki Mazsi

Nyilvános eseményen jelent meg Berki Krisztián özvegye, és nem egyedül.. Berki Mazsi is ellátogatott Zalatnay Cini és DR BRS...

Az oroszok azt állítják, augusztus 19-én nukleáris katasztrófa történik a zaporizzsjai atomerőműben

Kijev nagy horderejű provokációra készül a zaporizzsjai atomerőműben augusztus 19-én, António Guterres ENSZ-főtitkár ukrajnai látogatása idején, amellyel kapcsolatban...

Kiderült: Románia már a februárban szállított fegyvereket Ukrajnának

Bukarest sokáig hevesen tagadta, hogy konkrétan fegyverekkel segítette volna Ukrajnát. EU-s szinten már a háború első napjaiban elfogadtak két...
facebook